Ads & Web design -tiimi työstää asiakkaillemme toimivia ja näyttäviä verkkosivuja

Visuaalisesti hyvin suunnitellut ja taidolla toteutetut kotisivut herättävät huomiota, ulkoasuun kannattaa siis panostaa.

Työn onnistuminen vaatii suunnittelijalta paitsi taitoa toteuttaa luovia ratkaisuja myös terävää älyä ja paneutumista asiakkaan toimintaan. Suunnittelun pohjalla on Roudan yhteyshenkilön ja asiakkaamme yhteisesti kirjoittama kiteytys, mitä kotisivuilta odotetaan.

Kotisivujen teknisestä toteutuksesta vastaavat tiimin websuunnittelijat. Toimivuuden ja löydettävyyden lisäksi visuaalisuus on tärkeä ja näkyvin osa kotisivulla vieraileville. Luovat suunnittelijamme vastaavat sivujen ilmeestä. Suunnittelijoiden tärkein tehtävä on saada kotisivuille näyttävä, asiakkaan näköinen ja tunnistettava ilme.  

Routaiset ammattilaisemme ovat suunnitelleet satoja kotisivuja erityyppisille asiakkaille. Tässä muutamia poimintoja.


Ravantit Oy, Kortteliravintola Kerttu ja kampanjasivustot 

Kertun ja RantaKertun hampurilaisbuffetit täyttävät turkulaisten vatsat viikonloppuisin. Kortteliravintoloissa pöydät notkuvat erilaisia täytteitä, joista voi koota juuri mieleisensä purilaisen. Hampurilaisbuffeteille haluttiin lisää näkyvyyttä erillisellä kampanjasivustolla.

"Hampurilaisbuffet.fi on graafisesti veden kielelle saava kokemus – kevyt mutta täyteläinen. Ulkoasussa on huomioitu ravintoloiden persoonallisuus ja tekstit on hauduteltu sisällöntuottajan padassa. "  - Roudan suunnittelija Jaana Isomoisio ja sisällöntuottaja Aaro Hallamurto

www.hampurilaisbuffet.fi korttelikerttu.JPG


TikWood Oy sai kotisivuista vetoapua messuille 

Maskulainen TikWood Oy on tuore yritys, jonka taustalla on yli 40 vuotta kokemusta puurakentamisesta. Tarkoilta tekijöiltä syntyvät mittatilaustyönä erilaiset piharakennukset, saunat ja merivientilaatikot. Uusi sivusto piti saada eetteriin tavallista nopeammin, sillä kevään ensimmäiset messut olivat jo näköpiirissä.

”Graafisesti sivu rakentui suomalaisen luonnon värien pohjalle. Väripaletista löytyy vihreää, sinistä ja valkoista ja yleisilme on orgaanisen ilmava. Asiakkaalla oli runsaasti kuvia omista töistään, joita on myös hyödynnetty pitkin sivustoa. Sisällöntuotannossa puolestaan kiinnitettiin erityistä huomiota hakukoneystävällisyyteen.” – Roudan suunnittelija Teemu Seppälä ja sisällöntuottaja Aaro Hallamurto.
referenssi_tikwood.png

www.tikwood.fi

 

Taksi Lehtojärvi uudisti kotisivunsa

Lehtojärven suku on ajanut Taksia Loimaalla jo vuodesta 1951. Yrityksen vanhoilla kotisivuille ei ollut kertynyt ihan yhtä pitkää taivalta taakseen, mutta päivitykselle oli tarvetta. 

"Graafisessa suunnittelussa lähdettiin luomaan tunnelmaa turvallisesta matkanteosta taitavan kuljettajan kyydissä." - Roudan suunnittelija  Teemu Seppälä ja sisällöntuottaja Aaro Hallamurto.

www.taksilehtojarvi.fi 

taksilehtojarvi.JPG


Sähkötyö Tauriainen Oy:n sivut tehtiin tyylistä tinkimättä

Yrittäjä Vesa Tauriainen on sähkömies, joka palvelee ammattitaidolla sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Taitava tekijä halusi myös uusien kotisivujensa ilmentävän laadukasta työjälkeä. 

Web-suunnittelijalle ulkoasutoiveet olivat selkeitä, mutta yksityiskohtien muotoilussa jäi luovuudellekin tilaa. Esimerkiksi valikkoihin lisättiin vinkeästi kääntyileviä ruuvimeisseleitä ja asiakkaan ottamista kuvista poimittiin kivoja yksityiskohtia sivustoa maustamaan. 

Lopputulokseen tyytyväinen asiakas muisti sivuston toteuttajaa iloisilla terveisillään: ”Hillitty, hyvin aseteltu ja kertoo oleellisen. Hyvää työtä ja asiantuntemusta Routa!”

www.sahkott.fi | Roudalta suunnittelija Reetta Pekkinen.

tauriainen.JPG

Kiinnostuitko kotisivuista? 

TUTUSTU PALVELUUMME