Kaupunkien kadut ovat hiljenneet, mutta tiedon valtaväylällä käy kova kuhina. Roudan graafikot ja web-suunnittelijat kokoontuivat etätyöpisteidensä ääreen pohtimaan mainosmaailman uusia tuulia. 

Digitaalisen markkinoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille ajankohtainen tilanne on näkynyt useilla eri tavoilla. Esimerkiksi kotisivuliikenne on osalla asiakkaistamme lisääntynyt huimasti, sillä ihmisillä on selvästi enemmän aikaa perehtyä yrittäjien palvelutarjontaan. 

”Uusia kävijöitä ovat keränneet mitä moninaisemmat palvelut, joita ei itse ihan ensimmäiseksi tullut ajatelleeksi. Liikkeellä ovat innokkaasti ainakin kotipuutarhurit, retkeilijät ja kuljetusapua tarvitsevat. Myös aktiivinen asiakastiedottaminen on kasvattanut suosiotaan selvästi”, kertoo web-suunnittelija Nina Metsätähti.  

Verkossa surffailu on tietenkin paljon muutakin kuin ostettavien tavaroiden ja palvelujen etsimistä. Muun muassa uutisvirtaa seurataan tällä hetkellä silmä kovana. Tämä luo tietenkin tilaisuuksia myös tehokkaalle bannerimainonnalle, kunhan toteutuksessa huomioidaan ajanjakson poikkeuksellisuus.  

”Mainossuunnittelussa nopeat muutokset tarkoittavat ajan hermolla pysymistä ja asioiden tarkastelua monesta kulmasta. Bannereiden välittämän viestin erottuvuus on nyt avainasemassa, sillä verkkomedioita seuraa yhä useampi”, graafikko David Sarmas syventää. 

Roudan luovien suunnittelijoiden joukossa on useita yrittäjäkokemuksella varustettuja tekijöitä. Päivittäinen tilanne onkin herättänyt runsaasti keskustelua siitä, mitä me voimme tehdä asiakkaidemme eteen. Halusimme samalla madaltaa kampanjointikynnystä ja tehdä mainonnasta yrittäjälle helpompaa.

Verkkomainonnan tehopakkaus pk-yrittäjille

Pohdintamme tuloksena syntyi markkinointikokonaisuus, jossa hyödynnetään koko tiimimme osaamista. Pakettiin on koottu landing-page kampanjasivu sisällöntuotannolla sekä yhtenäisellä ilmeellä toteutettu bannerimainos tekstisuunnittelun kera. Mainosalustana toimivat Sanoman mediat. 

Roudan asiantuntijat auttavat sinua mielellään kampanjan suunnittelussa ja budjetoinnissa. Koska tilanteet muuttuvat tällä hetkellä vauhdikkaasti, olemme valmistautuneet nopeisiinkin mainosstartteihin!

Lue lisää kotisivuista palveluna ja ota meihin yhteyttä vaikkapa chatissa!

tutustu palveluun