Pitkäaikainen asiakkaamme Mauno Juvonen irtisanoi mainossopimuksensa Roudan kanssa joulun alla. Syy oli tälläkin kertaa varsin inhimillinen – Mauno oli päättänyt luopua rakennusalan yrityksestään ja jättäytyä viettämään eläkepäiviä. 

Juvosen rakennuspalveluita tarjoava yritys on toiminut pääkaupunkiseudulla kolmisenkymmentä vuotta. Ja remonteista hänellä on satoja tarinoita. Jokainen rakennusprojekti – oli se sitten isompi tai pienempi – tehdään palveluna. Yrityksemme orkesteroi koko remontin, katsoo läpi asiakkaan saamat tarjoukset ja vastaa urakoitsijoiden kysymyksiin. Me emme toimi rakennusvalvojina, mutta valvomme asiakkaidemme etuja. Meillä on paljon asiakkaita, joilla ei ole aikaa eikä taitoa huolehtia esimerkiksi putkiremontistaan itse. Palvelumme kattaa myös tämänkaltaisten remonttien osalta asunnon irtaimiston pakkaamisen ja suojaamisen sekä sen siivouksen ja muuttokuntoon saattamisen remontin jälkeen.

Rakennusalalla on monenlaisia toimijoita. Meidän toiminnassa kaiken a j o on luottamus. Se mitä luvataan, se tehdään, kiteyttää Juvonen. Työmme laatu ja henkilökuntamme ystävällinen ja palvelualtis meininki ovat saaneet useasti kiitosta.

Lupauksensa on mielestäni lunastanut myös Routa. Ja kun teidänkin alalla toimitaan ihmiseltä ihmiselle, on palvelunne ja tekonne herkkiä palautteelle, toteaa Juvonen. Routa on toiminut Maunon yrityksen markkinointikumppanina jo pitkään. Yrityksen kotisivut on Roudan toimesta uudistettu kahdesti ja kävijöitä verkkopalveluun on ohjattu hyvin tuloksin Google-mainonnan, uudelleenmarkkinoinnin sekä Facebook-mainonnan keinoin.

Vaikka eläkkeelle jääminen tuntuu hyvältä päätökseltä, ei Mauno ihan vielä osaa luopua yrityksestään vailla haikeutta. Kun yrittäjyys on elämäntapa, uskoo hän jatkavansa sitä ainakin pienimuotoisesti. Mauno haluaa omalla kokemuksellaan ja osaamisellaan opastaa remonttiaikeissa olevia asiakkaitaan tekemään viisaita valintoja ja välttämään harmaataloutta. Kaikki remontointiin liittyvät työt on hyvä sopia kirjallisesti. Ja työn edetessä on hyvä muistaa hoitaa myös kaikki jatkokeskustelut kirjallisesti.

Seuraavaksi Mauno aikoo keskittyä Göteborgissa asuviin 1- ja 3-vuotiaisiin lapsenlapsiinsa. Nyt hänellä on erityistä aikaa heille.