eKukka on kotimainen valtakunnallinen verkkopalvelu, josta asiakas voi vaivattomasti tilata kukkia haluamaltaan paikkakunnalta kotikulmilta tai kauempaakin. Liikeidea syntyi kun alalla pitkään toiminut Pasi Kivilompolo totesi, etteivät kukkakauppiaat ole kovinkaan teknistä väkeä ja että tämän kaltainen palvelu voisi tarjota ratkaisun myynnin kasvuun ja vastaamaan modernin kuluttajan tarpeisiin.

Yhdessä teknisen taustan omaavan veljensä kanssa he kehittävät tämän helpon ja nimenomaan kukkakauppiaille tarkoitetun avaimet käteen -ratkaisun. Palveluntarjoajana Floweb Oy ylläpitää ja kehittää palvelua ja markkinoi sitä valtakunnallisesti yksittäisten kukkakauppiaiden puolesta.

Merkittävä osuus liikevaihdosta ja ostoista tulee surusidonnasta. Kun hautajaiset ovat kilometrien päässä toisella paikkakunnalla, on tämän palvelun kautta mahdollista tilata surukukat paikalliselta kukkakauppiaalta. Vaikka eKukka ns. etäpalveluna toimii erityisesti surusidonnan tuotteissa, ovat yhä useammat asiakkaat löytäneet myös oman paikkakuntansa kukkakauppiaat eKukan kautta. Ajan henki on estetiikkaa ja kukat inspiroivat kauneudellaan. Monet haluavat ihan omaksi ilokseenkin hankkia kukat tämän palvelun kautta. Päivän aikana voi tilauksen tehdä kätevästi etukäteen ja noutaa kukat sitten kotimatkalla.

Kukita ystäväsi – Kutita ystävääsi

eKukka painottaa mainontansa juhlapäiviin. Sesongit on kukkakauppiaiden kulta-aikaa. Sanoman verkkomediat tarjoavat monipuolisia ratkaisuja ja kohdentamisen mahdollisuuksia tavoittaa oikea asiakaskunta niin naistenpäivänä kuin ystävänpäivänäkin.

Pasin mielestä yrittäjän on varsin helppo ostaa mainontaa Roudalta; mainonnan muodot on selkeästi kuvattu ja palvelut paketoitu. Tärkeänä pitäväni raportit ja kampanjan tulokset esitellään selkeästi ja toimitetaan säännöllisesti. Yhteistyömme sujuu ammattimaisen ripeästi ja hyvällä mielellä, kiittelee Pasi.

Pasi Kivilompolo
Floweb Oy
www.ekukka.fi

Lue miten eKukan matka on jatkunut