Jommi Saarinen on jatkanut jo kolmannessa polvessa isoisänsä perustamaa rengasliiketoimintaa Varsinais-Suomessa. Muutamia yrityskauppoja on tehty ja tällä hetkellä Rengas Tek kuuluu pohjoismaiseen Rengas Center -ketjuun, jonka markkinoinnin peruselementit tuotetaan keskitetysti; kuten mm. esitteet ja myymälämateriaalit.

Paikallinen toimija tuntee parhaiten oman alueensa asiakaskunnan ja tätä ajatusta noudattaen jokainen ketjuliike voikin toteuttaa omaa paikallista markkinointiaan hyvin itsenäisesti. Tähän tekemiseen Raisiossa toimiva Rengas Center on valinnut Roudan.

Vaikka Google AdWords – ja Facebook-mainonta onnistuvat itseltänikin, minun ei kannata käyttää niihin aikaa vaan palvella asiakasta, joka mahdollisesti tekee tuhansien eurojen rengaskaupat yrityksessämme.

Tomi Rossi vastaa pääasiallisesti Rengas Centerin markkinoinnista ja toteaakin, että koska laadukas markkinointi on merkittävä tekijä yrityksen kasvulle ja myynnin kehitykselle, on kokonaisbudjetin optimointi oleellisen tärkeää. Ja tästä syystä Tomi haluaakin, että koko paletti tulee saman katon alta. Roudan mainonnan palvelutarjoamassa on se kaikki mitä me tarvitsemme, Tomi toteaa.

Yhteistyö Roudan kanssa on antanut Tomille aikaa keskittyä siihen, mitä varten yritys on olemassa. – Vaikka Google AdWords – ja Facebook-mainonta onnistuvat itseltänikin, minun ei kannata käyttää niihin aikaa vaan palvella asiakasta, joka mahdollisesti tekee tuhansien eurojen rengaskaupat yrityksessämme, toteaa Tomi.

Onko sinulla uusien renkaiden hankita edessä? Tässä Tomin neljä vinkkiä, miksi kääntyä asiantuntevan ja palvelevan rengasliikkeen puoleen ja unohtaa ulkomaiset verkkokaupat:

  1. Autoosi sopivien uusien renkaiden valinnassa tulee osata huomioida renkaan koko ja muut ominaisuudet. Mikäli valinta menee pieleen, vastuu verkkokauppaostoksesta jää asiakkaalle.  Meillä asiantunteva rengasmyyjä auttaa sopivan renkaan valinnassa ja jos jokin sitten meneekin pieleen, jää vastuu meille.
  2. Turvallisuus – vastaamme siitä, että asiakkaamme voi turvallisin mielin ajaa meiltä hankkimillaan ja meillä alle asennetuilla renkailla.
  3. Kun asiakas ostaa renkaat meiltä, säästyy omaa aikaa ja vaivaa.
  4. Ihminen tavattavissa – meille on kunnia-asia palvella jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti.

Tomi Rossi & Jommi Saarinen

www.rengastek.fi