Olen tehnyt pitkään alan töitä ja vuonna 2010 päätin aloittaa itsenäisenä yrittäjänä. Perustin Laatoitus JaMun. Teen laatoitus- ja vesieristystöitä pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla. 

Vähän aikaa firman perustamisesta meni ihan hyvin, vanhojen asiakkaiden ja kontaktien ansiosta. Sitten tuli piste. Uusia asiakkaita ei tahtonut löytyä ja jossain vaiheessa olin jo aivan lopettamisen partaalla. Olin tehnyt yritykselleni kotisivut heti alussa. Tuntui kuitenkin siltä, että ihmiset eivät löytäneet sivujani.  En oikein tiennyt mitä hakusanoja olisin käyttänyt ja miten olisin saanut sivujani ylemmäs hakutuloksissa. 

Roudalta tuli puhelinsoitto juuri oikeaan aikaan. Aloitimme yhteistyön vuonna 2012. Päätin toteuttaa panostukset markkinointiin, jotka suunnittelimme yhdessä Roudan ammattilaisten kanssa. Verkkosivuihin tehtiin muutoksia ja annoin Roudan huolehdittavaksi myös Google hakusanat ja mainonnan. Sitten teimme kampanjan, jossa näytettiin pieni mainos niille, jotka olivat jo vierailleet sivuillani.  Roudalta sain tämän kaiken.  Raportitkin tulevat joka kuukausi, mutta pääasia oli, että asiakkaita tuli lisää!

Olen iloinen, kun toimintani oikeasti todella piristyi näiden mainosten avulla. Teemme jatkuvasti Roudan kanssa erilaisia toimenpiteitä, joskus pidetään paussia ja sitten taas aktivoidutaan. Nyt on mennyt oikein kivasti! Minulla on useita projekteja tiedossa tälläkin hetkellä.

Välillä käy mielessä, kuinka palkkatyöllä voisi joskus hiljaisina hetkinä pärjätä paremmin. Olen kuitenkin luottavainen yrittäjyyteeni. Voin valita mitä projekteja otan ja milloin pidän lomani. On se vapaus ja oma työ. 

Jaanus Nõmmik