Tallipihan Suklaapuodin vilkkaaseen kesään lisäboostia sisältömarkkinoinnista

Tunnelmallinen sisältömarkkinointivideo vauhditti myyntiä.

#

Tunnelmallinen sisältömarkkinointivideo ja Aamulehden kanta-asiakkaiden suklaatarjous vauhdittivat Tallipihan Suklaapuodin entisestäänkin vilkasta kesäajan myyntiä. Videon keinoin Tallipihan uniikki tunnelma ja suklaapuodin valtava valikoima saatiin tuotua mieleenpainuvasti esille.

Tallipihan Suklaapuodin tavoitteena oli vauhdittaa alkukesän 2019 myyntiä hyödyntämällä markkinoinnissa ensimmäistä kertaa sisältömarkkinointivideota. Yrittäjä Hanne Tuori-Kalliokoski halusi tavoittaa tänä kesänä vahvasti myös ne herkkusuut, jotka asuvat Tampereella ja lähikunnissa, mutta eivät olleet vielä pistäytyneet paikalle. Jotta tavoiteltu kohderyhmä pääsisi fiilistelemään Tallipihan idyllistä tunnelmaa sekä puodin valtavaa suklaavalikoimaa, hankittiin videotuotanto sekä kohderyhmän tavoittava näkyvyys Aamulehdestä.

– Uskon, että videolla saimme tuotua parhaiten esiin uniikkia miljöötämme sekä valtavaa tuotevalikoimaamme. Kun ihminen uppoutuu videoon, hän keskittyy hyvin siihen yhteen asiaan ja viettää verrattain pitkän ajan sisältömme parissa. Videotuotantokin sujui näppärästi yhdessä aamupäivässä, Tuori-Kalliokoski kertoo.

Katso Tallipihan Suklaapuodin video:

Videokampanja pyöri Aamulehti.fissä viiden päivän ajan Kaupallisen yhteistyön nostona sekä toimituksellisten juttujen väliin upotettuna videona. Videosta tehtiin pitkä (n. 2,5 min.) ja lyhyt versio (30 s.), joita Tallipihan Suklaapuoti voi käyttää myös omissa kanavissaan, kuten sosiaalisessa mediassa ja omilla nettisivuillaan.

Kaipasimme vahvan somenäkyvyytemme rinnalle digitaalista kanavaa, josta tavoittaisimme hyvin työikäistä väestöä Tampereelta ja lähikunnista. Paikallisuutensa ansiosta Aamulehti oli tarpeisiimme varteenotettavin media, Tuori-Kalliokoski sanoo.

suklaapuoti-kanta-asiakasetu.png Suklaapuodin etu
Aamulehden kanta-asiakkaille.

Työssäkäyvien lisäksi puotiin haluttiin houkutella myös vähän varttuneempaa kohderyhmää. Heitä tavoiteltiin Aamulehden tilaajille tarjotulla kanta-asiakasedulla. Kanta-asiakasetu sai näkyvyyttä painetussa Aamulehdessä, Aamulehden sovelluksessa ja Aamulehti.fissä. Aamulehti tavoittaa näissä kanavissaan 80 % Tampereen markkina-alueen kuluttajista viikoittain, joten eri kanavien yhdistäminen toi kampanjalle lisää peittoa.

– Kanta-asiakasetu toimi hyvänä lisäboostina tulla vierailemaan meillä. Tämä näkyi hyvin juuri tässä vanhemmassa porukassa, Tuori-Kalliokoski kertoo.

Menestysresepti:

Yritys: Tallipihan Suklaapuoti

Yrittäjät: Siskokset Hanne Tuori-Kalliokoski ja Ulla Tuori

Toiminta: Monipuolinen valikoima noin 40 eri toimittajan tuotteita, suklaan lisäksin erilaisia karkkeja, salmiakkia, teetä ja kahvia. Suklaapuoti on toiminut Tallipihalla 20 vuotta ja viimeiset 9 vuotta Hannen ja Ullan omistuksessa.

Markkinoinnin ainekset: Sisältömarkkinointivideon tuotanto ja näkyvyys Aamulehdessä. Kanta-asiakasetu Aamulehden tilaajille painetussa lehdessä ja Aamulehden digikanavissa.

Tavoite: Vauhdittaa alkukesän myyntiä

Tulokset: Kampanja tuki vauhdikkaan kesän myyntiä. Sisältömarkkinointivideolla Tallipihan idyllinen tunnelma pääsi oikeuksiinsa. Kanta-asiakasetu toi asiakkaita vierailulle.

 

Saat meiltä mutkattomasti kaikki mainontaan liittyvät kokonaisuudet, niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin! 

Tutustu palveluihin

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?