Yrityksemme on perustettu 1972. Alussa olimme melko lailla aurinkosuojien yleismyymälä. Tuotteita löytyi sälekaihtimista markiiseihin ja kaikkea mahdollista siltä väliltä.

Olemme valmistaneet tuotteita alusta asti itse. Vuonna 2007 alkoi nykyisen päätuotteen, Visor Queen –kaihtimien valmistus. Silloin päätimme myös keskittyä kankaisiin kaihtimiin. Tuotteemme erikoisuutena on, että kaihtimet on suunniteltu parvekelasitukseen asennettavaksi ilman työkaluja. Hieman myöhemmin aloimme valmistaa kaihtimia myös ikkunoihin, kaiteisiin ja kattoikkunoihin.

Visor_Queen_parvekekaihdin_web.jpgViime vuosina olemme kasvaneet hurjasti. Meillä työskentelee nykyään 40-60 henkilöä riippuen sesongista. Kesäisin työntekijöitä on enemmän. Tammikuussa 2017 otimme käyttöön uuden tehtaamme Kempeleessä ja kesän jälkeen avasimme verkkokaupan.  

Kirsi Roudalta soitteli meille ja kyseli kiinnostustamme mainontaan. Aikaisemmin olemme tehneet ihan pientä bannerimainontaa. Kirsi tarjosi hyvältä kuulostavaa pakettia Sanoma RON CPC:tä  ja Remarketingia. Näillä lähdettiin sitten liikkeelle. Bannerit laitettiin pyörimään ja linkit päivitettiin ohjaamaan verkkokauppaan. Tämä tapahtui lokakuussa, ja jo heti kuun alkupuolella tulokset alkoivat näkyä verkkokaupassamme. Huomasimme aivan selvän tason nousun, kävijämäärä melkein tuplaantui.

Olemme kuitenkin pieni firma ja on ollut hyvä, että suhteellisen maltillisilla kuluilla olemme saaneet huomattavasti lisää näkyvyyttä. Roudan palvelu on ollut loistavaa ja olemme tykänneet kovasti!

Asiakasmäärät ovat jatkaneet kasvuaan. Verkkokauppaamme kehitetään edelleen, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin asiakkaita. Meillä on tarkoitus saada tiimimme henkilö, joka keskittyy hoitamaan verkkokauppaa. Ensi vuonna aiomme myös lisätä markkinointipanostuksia.

Meillä on täällä positiivinen henki ja on todella mukavaa kun kasvumme jatkuu!

www.visor.fi