Totesimme markkinoinnin tiimissä, että nyt on videon paikka. Haluamme kertoa mitä me routalaiset teemme, kuinka toimimme ja keitä olemme. Syntyi How Routa works -video. Kurkkaa kulissien taakse ja katso mitä meillä tapahtuu. Videolla esiintyvät routalaiset itse omien työtehtäviensä parissa. 

Asiakaspalvelu

Heidi ja koko asiakaspalvelutiimi toimivat ensikohtaamisissa asiakkaidemme kanssa. He keskustelevat, neuvovat, auttavat ja ratkaisevat asiakkaiden pulmia ja 
vastailevat Roudan palveluista kiinnostuneille kysyjille. Roubot puolestaan hoitaa hommat silloin kun ihmiset ovat muissa puuhissa. Tämä tiimi todellakin palvelee asiakkaitamme.  

Suunnittelu ja asiantuntijat

Katariina, Outi sekä muut suunnittelijamme tekevät tiivistä yhteistyötä Roudan asiakkuuksista vastaavien asiantuntijoiden kanssa. Näin varmistetaan, että asiakkaat saavat parhaan mahdollisen mainonnan suunnitelman. Suunnittelijat tuovat ratkaisujen taakse ymmärrystä ja dataa. Heiltä saa tietoa missä medioissa kohderyhmät tavoitetaan, miten ajoittaa mainonta kustannustehokkaasti ja minkälaisilla budjeteilla jakaa mediamix. Asiakkaan mainonnan tuloksellisuus on parasta kiitosta tälle työlle! 

Digitiimi

Digitaalisen mainonnan spesialistimme Jenni ja Jari-Pekka tiimin kera varmistavat suunniteltujen kampanjoiden käynnistämisen. He huolehtivat osaltaan missä ja milloin asiakkaidemmme mainonta näkyy ja kuuluu. Kampanjoiden kulku, optimointi ja raportointi sekä vaadittavat seurannat tulevat kuntoon tämän digitiimin toimesta.
Tiivis yhteistyö niin asiakkaiden kuin roudan asiantuntijoidenkin kanssa mahdollistaa kampanjoiden toimivuuden. 

Mainosainestojen sekä kotisivujen suunnittelu ja toteutus

Yrityksen kotisivut ja liikennettä tuottavat mainokset ovat kaiken a ja o. Mainonta ja kotisivutiimi suunnittelevat ja työstävät asiakkaillemme nimensä mukaan mainosaineistoja ja kotisivuja sisältöineen. Miikka ja Leena tiimeineen luovat näyttäviä bannereita, tehokkaita mainoksia ja hyvin suunniteltuja ja teknisesti toteutettuja kotisivuja. Asiakkaan näköiset sivut ja ilme saadaan aikaan paneutumalla asiakkaan yrityksen toimintaan.

Data ja kehitystiimi

Datan ja analytiikan asiantuntijamme Kalle ja Jero yhdessä ohjelmistokehittäjien kanssa piirtävät kuvaa tulevaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa vahva halu ymmärtää entistä paremmin markkinointia, mainontaa ja digitaalista toimintaympäristöä. Kokeilemme, testaamme, analysoimme, keräämme tietoa ja teemme ratkaisuja dataan perustuen. Kun ymmärrämme itse enemmän voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. 

Meitä routaisia markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisia on reilut 150, toimimme kattavasti ympäri Suomen palvellen kaikenkokoisia yrityksiä! 
Routa on osa Sanomaa

Tutustu palveluihimme