Routa toteuttaa vahvaa visiotaan - Tyytyväiset työntekijät ja tyytyväiset asiakkaat

Tanja Kaikkonen kertoo, kuinka visio toteutuu hänen työarjessaan.

Aloitin Roudalla keväällä 2017 ja toimin tällä hetkellä markkinointitiimissämme Inbound Managerina. Aiemmin työskentelin Sanoman mediamyynnissä ja organisaatiomuutoksen myötä siirryin Roudalle. 

Koen Roudan yhteisönä, jonka routalaiset itse luovat. Uskon vahvasti työnantajaani ja yhdessä tekemiseen. Meidän johdolla on vahva luottamus meihin työntekijöihin ja tahtotila kehittää yrityksen toimintatapoja routalaisten toivomaan suuntaan. Organisaatiohierarkia on varsin matala ja meillä kannustetaankin toimimaan sillä tavalla, että jokainen on oman työnsä pomo, kertoo Tanja.

Inbound Manager sitoo vahvasti yhteen myynnin ja markkinoinnin

Olen työskennellyt reilu kuusi vuotta mediamyynnissä. Mediakenttä on aina kiehtonut minua sen jatkuvan muutoksen takia. Joka päivä oppii uutta. 
Olen opiskellut markkinointia ja markkinoinnin työtehtävät ovat kiinnostavia. Roudalla saan toteuttaa itseäni juurikin markkinoinnin parissa, unohtamatta kuitenkaan myynnin osaamistani. Myynnin ja markkinoinnin kentät kehittyvät jatkuvasti, mikä mahdollistaa myös oman jatkuvan kehittymisen tässä työssä. Toimin tällä hetkellä Inbound Managerin positiossa, jossa pääsen hyödyntämään markkinoinnin teoriapohjaani, ja samalla kehittämään Roudan myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä. Minulle on tärkeää, että työympäristössä eri osastot nivoutuvat yhteen ja puhaltavat yhteen hiileen – kaikilla on kuitenkin yhteiset tavoitteet.

Inbound Managerin tehtävässä vastaan myyntipalveluiden seurannasta ja kehityksestä sekä uusien inbound-myynnin ja –markkinoinnin teknologioiden pilotoinnista. Positio mahdollistaa niin uuden oppimisen kuin jo ennalta hankitun osaamisen ylläpitämisen. Mielenkiintoiset työtehtävät ovat toki työn suola, mutta parasta on ehdottomasti kollegat! Roudalla on hyvän ilmapiirin lisäksi tekemisen meininki ja ohjaavana ajatuksena jatkuva kehitys.

Ja näin mukavia mietteitä Tanjasta pohtivat kollegat Milla Hukkanen ja Olavi Kajantie

Milla Hukkanen, Tanjan entinen kollega mediamyynnistä, kertoo, että Tanja on aina valmis sparrailemaan ja keksiikin tosi hyvin erilaisia ideoita ja kokonaisuuksia, joita ei itse välttämättä tule ajatelleeksi. Tanja näkee asioissa ennen kaikkea mahdollisuuksia eikä uhkia. Iloinen ja nauravainen työkaveri. 6/5 Ja ihan epistä ettei enää olla myyntikamuja kun hän siirtyi markkinointiin. :D 

Milla kiteyttää todella hyvin Tanjan työkaverina, toteaa myös Roudan Key Account Manager Olavi Kajantie. Aloitimme samaan aikaan Sanomalla puhelinmyynnissä ja on ollut aivan mahtavaa seurata vierestä miten Tanja on kasvanut siitä hieman ujosta puhelinmyyjästä markkinoinnin asiantuntijaksi, joka lähtee pitämään esityksiä Markkinointikollektiivin Road show’lle. Tanja todellakin laittaa osaamisensa likoon eikä pelkää mennä epämukavuusalueelle, toteaa Olavi. Jos ja kun tämän nuoren naisen urakasvu tulee olemaan samanlaista tästä eteenpäin, on Tanjalla markkinoinnin osaajana vain taivas rajana. Huikeeta!!