Digimainonta
Tavoita kohderyhmäsi tehokkaasti ja tarkasti Sanoman verkkomedioissa

Meiltä saat digimainontaa kaikkiin Sanoman medioihin parhaaseen hintaan ja valmiiksi suunniteltuna. Sanoman verkoston avulla tavoitat suomalaiset netin käyttäjät tutkitusti* parhaiten. Voit kohdentaa digitaalisen mainontasi monin eri tavoin ja kustannustehokkaasti ilman hukkakontakteja.

IS.fi/menaisetHS.fiIS.fiVauva.fiAamulehti.fiSatakunnankansa.fiGloria.fiET-lehti.fiSoppa365.fiAlypaa.fi

Digimainonnalle on monia eri vaihtoehtoja, voit tehdä kohdennettua mainontaa tai voit keskittyä kohdentamaan mainoksesi kotisivuillasi käyneille henkilöille. Lue lisää eri vaihtoehdoista alta. Mikäli tarvitset apua eri vaihtoehtojen kanssa, autamme mielellämme.

* Kantar Mind Kuluttaja 1-6/2020

Kohdennettu mainonta (CPM)

Mainonta voi toimia vain jos se tavoittaa oikean yleisön oikealla hetkellä. Kohdentamalla valitset juuri sen alueen ja yleisön, johon potentiaaliset asiakkaasi kuuluvat.

Lue lisää kohdennetusta mainonnasta

Pyydä tarjous

Sanoma Alueyleisöt tavoittaa juuri oikean kohderyhmän
Remarketingilla voit vakuuttaa ostopäätöstä harkitsevan asiakkaan

Remarketing eli uudelleenmarkkinointi

Tavoita asiakkaat, jotka kävivät jo sivuillasi. Noin 90% sivuillasi käyneistä poistuu sivulta ottamatta yhteyttä. Miksi et siis kohdentaisi mainontaasi heille?

Lue lisää remarketingista 

Pyydä tarjous

Natiivimainonta

Natiivimainonta muistuttaa ulkoasultaan median toimituksellista sisältöä, mutta sisältö on yrityksesi omaa. Suunnittelemme kanssasi sopivan sisällön ja valitsemme yhdessä sille sopivimman julkaisuympäristön.

Lue lisää natiivimainonnasta 

Pyydä tarjous ​​​​​​

Natiivimainonnalla omaa sisältö uutismedioihin
SNO on mainontaa Suomen suosituimmissa digimedioissa

Klikkipohjainen mainonta (CPC)

Sanoma RON CPC –mainospaketissa maksat vain mainoksesi klikkauksista. Mainoksesi näkyy niillä sivustoilla jossa se toimii. Tällaista kokonaisuutta et saa muualta.

Lue lisää klikkipohjaisesta mainonnasta  

Pyydä tarjous

Lisää aiheesta

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?