Sanoma CPC – klikkipohjaista display-mainontaa luotettavassa ja kotimaisessa ympäristössä

Klikkipohjaisilla digimainonnan ratkaisuilla mainostat paikallisesti Suomen suosituimmissa verkkomedioissa – ja maksat vain mainoksesi klikkauksista. Mainonta on paitsi tuloksellista, myös turvallista. Sanoman digimediat tavoittavat viikottain noin 968 000 suomalaista.

Käytössäsi on neljä erilaista tulos- eli klikkipohjaisen mainonnan ratkaisua.

Sanoma RON CPC

sisältää kolme eri mainosmuotoa, joita ajetaan bannerimainontana läpi Sanoman verkoston.

Tuotenosto

on natiivityyppinen, artikkeleiden välissä sijaitseva matalan kynnyksen mainosratkaisu, johon tarvitaan vain kuva ja teksti – näin helppoa ei verkkomainonnan tuotanto ole aiemmin ollut.

Somenosto

saat Facebook-kampanjallesi tehokkaasti lisää tavoittavuutta. Mainosmuotoina voit kuvan lisäksi käyttää videota tai karusellia. Myös somenosto sijoitellaan natiivityyppisesti median sisällön väliin, jolloin sen teho on perinteistä banneria parempi.

Natiivi-CPC

on kustannustehokas klikkihinnoiteltu display-mainos, joka ohjaa mainostajan tai Sanoman sivulla olevaan natiivisisältöön.

Miten klikkipohjainen digimainonta toimii?

Mainonta optimoituu – tulokset paranevat kampanjan edetessä

Sanoman tulospohjaiset CPC-tuotteet optimoituvat, eli parantavat kampanjasi näkyvyyttä sen edetessä. Mainontaa näytetään niissä medioissa, joissa se tuo parhaiten tuloksia, eli verkkosivuklikkejä.

Mainostat joko valtakunnallisesti, tai paikallisesti Suomen luotetuimissa ja luetuimmissa verkkomedioissa

Voit valita, haluatko tavoittaa suomalaiset valtakunnallisesti, tai mainostaa omalla alueellasi. Alueellisesti mainostaessasi tavoitat oman alueesi asiakkaat tehokkaammin kuin paikallismedioissa, kun mainoksesi näkyvät valtakunnalisissa medioissa oman alueesi lukijoille.

Maksat vain mainontasi tuomista tuloksista

Kampanjan hinta perustuu klikkauksiin. Kampanjan edetessä mainoksesi näkyy yhä useammin niissä verkkomedioissa, joissa se herättää kiinnostusta ja saavuttaa klikkauksia.

Tutustu Sanoman CPC-kampanjatuotteisiin – vertaile ja osta verkosta tai pyydä tarjous

CPC- eli klikkipohjaiset (cost per click) kampanjat näytetään kaikissa Sanoman verkostoon kuuluvissa medioissa – RON -lyhenne tulee sanoista Run Over/On Network, eli läpi verkoston. 

Poikkeuksen tekee hs.fi, jossa Tuotenosto ja Somenosto eivät näy. Kaikki CPC- ja RON-kampanjat voidaan kohdentaa kaupungin tai kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Somenosto CPC
Laajenna Facebook-kampanjaasi. Samoilla aineistoilla näkyvyyttä Sanoman verkostossa

Pyydä tarjous

Natiivi-CPC
Erinomainen tapa lisätä kävijäliikennettä natiivisisältöön

Pyydä tarjous

Sanoma Ad Manager

Osta ja rakenna klikkipohjaisen mainonnan kampanjat itse uudessa Ad Manager -palvelussa

Kokeile Ad Manageria

Näin klikkipohjaiset kampanjat rakennetaan – saat digimainonnan bannereineen päivineen helposti yhdeltä luukulta

1.

Valmistamme bannerit puolestasi

Routa suunnittelee kampanjan taktisen sisällön ja toteuttaa mainosaineiston yhdessä määritettyjen kampanjatavoitteiden pohjalta.

Valmistamme mainoksesi
2.

Käynnistämme kampanjasi sovittuna aikana

Kampanja kohdennetaan sovitusti, joko valtakunnallisesti tai alueellisesti yrityksesi toimialueelle. Jos olet valinnut kampanjaan kiinnostusalueita, ovat ne mukana mainonnan kohdennuksessa.

Kampanjan käynnistys
3.

Digikampanjan optimointi

Kampanjasi optimoituu sen edetessä: se näkyy useammin niillä Sanoman mediaverkoston sivuilla, joilla sitä klikataan eniten.

Kampanjan optimointi
4.

Mainonnan raportointi

Routa seuraa kampanjaasi ja raportoi sen tulokset sinulle säännöllisesti.

Raportointi
5.

Missä kampanja näkyy?

Yrityksesi CPC-kampanja näkyy suomalaisille tutuissa ja luotettavissa Sanoman medioissa. Näin mainonta lisää luottamusta myös yritystäsi kohtaan – ja jää potentiaalisten asiakkaidesi mieleen.

Kampanja käy

Miksi juuri Sanoma on hyvä kumppani digimainontaan?

Mainos näkyy siellä, missä se toimii

Sanoman CPC-tuotteissa maksat vain toteutuneista mainosklikkauksista – eli kiinnostuneista asiakkaista, jotka klikkaavat sivuillesi bannerimainoksen kautta. Kampanjasi näkyy Suomen suurimmissa verkkomedioissa, kuten is.fi, aamulehti.fi ja satakunnankansa.fi. sekä lifestyle-medioiden sivustoilla, ja se optimoituu ajan myötä.

Mainiot mahdollisuudet mainonnan kohdentamiseen

Bannereiden näkyvyys Sanoman verkkomedioissa voidaan kohdentaa tarpeidesi mukaan: alueellisesti tai valtakunnallisesti,  ja jopa kohderyhmän kiinnostuksen kohteen mukaan. Sanoman CPC-tuotteet ovat pk-yrittäjälle erinomainen tapa mainostaa, sillä pienikin yritys voi näyttää suurelta fiksun ja toimivan mediavalinnan avulla!

Klikkipohjaisen mainonnan kohdentaminen

CPC-kampanjan voi kohdentaa käyttäjän päätelaitteen (puhelin tai desktop) sekä sukupuolen perusteella. Lisäksi käytössä ovat käyttäjän alueeseen ja kiinnostuksen kohteisiin perustuvat kohdennusmahdollisuudet.

Kampanjan alueellinen kohdentaminen:
maakunnat ja kaupungit

Uusimaa / Pirkanmaa / Varsinais-Suomi / Satakunta / Pohjanmaa / Kanta-Häme / Päijät-Häme / Lappi / Keski-Suomi / Kymenlaakso / Etelä-Savo / Pohjois-Savo / Etelä-Karjala / Pohjois-Karjala / Etelä-Pohjanmaa / Keski-Pohjanmaa / Pohjois-Pohjanmaa / Kainuu / Ahvenanmaa

Helsinki / Vantaa / Tampere / Espoo / Vaasa / Turku / Rauma / Oulu / Rovaniemi / Jyväskylä / Lahti / Kuopio / Pori / Kouvola / Joensuu / Lappeenranta / Hämeenlinna / Seinäjoki / Mikkeli / Kotka / Salo / Porvoo / Kokkola / Hyvinkää / Lohja / Järvenpää / Nurmijärvi

Kiinnostusperusteinen kohdentaminen: kohderyhmän kiinnostuksen kohteet

Wellness and Fitness​ / Culture and Events​ / Food and Beverages​ / Sports​ / Science and Technology​ / Business and Investing​ / Education​ / Gaming and Esports​ / Outdoors​ / Travel​ / Entertainment and Celebrities​ / Families and Relationships​ / Hobbies and Activities​ / Pets​ / Cars and Motorcycles​ / Medical Health​ / Consumer Electronics​ / Fashion and Beauty​ / Home, Gardening and Cottage​ / Shopping​ / Gambling​ / TV, Movies​ / News and Society

Kiinnostuitko klikkipohjaisesta mainonnasta?

Osta kampanja verkossa alk. 450 € + alv tai pyydä tarjous

Osta verkossa Pyydä tarjous

Lisää aiheesta

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?