Remarketing

Remarketing eli uudelleen­markkinointi tavoittaa asiakkaat, jotka jo kävivät kotisivuillasi

Tosiasia on, että suurin osa kotisivuillasi käyneistä poistuu ottamatta yhteyttä. Miksi et siis kohdentaisi mainontaasi heille ja käyttäisi mediana Suomen suosituimpia verkkomedioita. Ja näin palautua ostopäätöstä harkitsevan asiakkaan mieleen. Tätä mainonnan tapaa kutsutaan uudelleenmarkkinoinniksi eli remarketing-mainonnaksi.

Valtaosa poistuu sivuilta

Valtaosa poistuu sivuilta

Remarketing-kampanjan avulla voit vakuuttaa ostopäätöstä harkitsevan asiakkaan.

Tavoita kävijä uudestaan

Tavoita sivuillasi käyneet uudestaan

Remarketing-kampanjan näyttävä ja ammattitaidolla suunniteltu mainos herättää luottamusta ja tavoitat sillä sivuillasi käyneet potentiaaliset asiakkaat Sanoman verkkomedioissa uudelleen.

Kävijä palaa takaisin

Kävijä palaa takaisin sivuillesi

Ja kampanjan edetessä mainoksesi näkyy yhä useammin niillä sivuilla, joilla sitä klikataan.

Näin remarketing-mainonta toimii


1. Valmistamme näyttävät mainoksesi

Routa suunnittelee ja toteuttaa näyttävän mainosbanneriaineistosi, joka houkuttelee klikkaamaan ja siirtymään uudelleen yrityksesi sivuille. Meille voit toimittaa myös valmiin banneriaineiston.

2. Kampanjan aloitus

Aineiston valmistuttua, käynnistämme kampanjasi, jota näytetään Sanoman laadukkaissa ja suomalaisten suosituimmissa verkkomedioissa.

3. Ostoaikeissa oleva asiakas

Ostoaikeissa oleva asiakkaasi vierailee yrityksesi ja todennäköisesti myös kilpailijasi sivustoilla tekemässä vertailuja ja tutustumassa palveluihisi tai tuotteisiisi tarkemmin.

4. Näyttävä Remarketing-mainos erottuu ja muistuttaa palvelustasi

Asiakas vierailee sitten Sanoman verkkomedioissa ja näkee taidolla tehdyn, näyttävän mainoksesi ja muistaa taas yrityksesi.

5. Remarketing-mainos rohkaisee

Ostoaikeissa oleva asiakas palaa sivuillesi. Tällä kertaa hän usein ottaa yhteyttä yritykseesi ja pyytää tarjousta.

Miksi ostaisit remarketingia Roudalta?

Mainosta niille jotka pohtivat ostopäätöstä

Käytössäsi on Suomen suosituimmat verkkomediat

Mainosbannerisi ovat tehokas keino tavoittaa erittäin potentiaaliset asiakkaat uudelleen Suomen suosituimmissa verkkomedioissa, kuten HS.fi ja IS.fi. Mainosta näytetään niille, jotka ovat jo käyneet kotisivuillasi ja pohtivat ostopäätöstä.

Paikallismedioita tehokkaampi

Tiesitkö, että Sanoman verkkomediat tavoittavat ylivertaisesti parhaiten suomalaiset netinkäyttäjät? Ja se taas tarkoittaa sitä, että kohdennettuna ne toimivat tehokkaammin kuin paikallismediat.

Ole kiinnostavampi kuin kilpailijasi

Kampanjabannerisi ovat suuria ja näyttäviä – ja kun mainos näkyy suosituilla sivustoilla, herättää se luottamusta ja luo positiivista mielikuvaa. Remarketing vakuuttaa ostoaikeissa olevan asiakkaan valitsemaan sinun yrityksesi.

Kiinnostuitko remarketing-mainonnasta?

Pyydä tarjous

Lisää aiheesta

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?