Facebook ja Instagram-mainonta
Mainosta suosituimmissa sosiaalisen median kanavissa

Tavoita yrityksesi kohderyhmä tehokkaasti ja kustannustehokkaasti. Roudan toteuttama Facebook- ja Instagram-mainonta näkyy Suomen suosituimmissa sosiaalisissa medioissa kaikkein potentiaalisimmille asiakkaillesi. 

Suunnittelemme mainokset tarkasti tavoitteidesi pohjalta sekä ulkoasun että viestisisältöjen osalta. Kampanjan käynnistyttyä seuraamme sen toimivuutta, teemme tarvittaessa muutoksia ja raportoimme sinua säännöllisesti tuloksista.

Pyydä tarjous

FacebookInstagram

Facebook-mainonnan auditointi

Tilaa maksuton Facebook-mainonnan auditointi

Sosiaalisen median mahdollisuudet ovat rajattomat, mutta matkan varrelta löytyy sudenkuoppiakin. Asiantuntijamme selvittää some-mainontasi nykytilan ja antaa selkeät suuntaviivat tulevaisuuden menestykselle!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tietosuojaseloste.

Tuloksellista mainontaa sosiaalisessa mediassa

Näy ja tavoita

Pelkät Facebook- tai Instagram-päivitykset eivät enää tavoita ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Maksettu mainonta näkyy toivomasi kohdeyleisön uutisvirrassa lisäten yrityksesi näkyvyyttä ja aktivoiden potentiaalisia asiakkaitasi.

Tehokasta kohdennusta

Instagram- ja Facebook-mainokset voidaan kohdentaa hyvin tarkasti erilaisille yleisölle. Mainoksesi näkyvätkin juuri niille ihmisille, jotka ovat kaikkein kiinnostuneimpia tuotteistasi tai palveluistasi.

Selkeää ja kustannustehokasta

Facebook- ja Instagram-mainostajana maksat vain tavoittamistasi asiakkaista tai kotisivuvierailuista, ilman piilokuluja. Kampanjan jälkeen saat selkeän raportin, josta näet, miten mainontasi on toiminut ja miten budjettia on käytetty.

Kysy lisää

Samat mainokset sekä Facebookissa että Instagramissa

Yksi kampanja, kaksi sosiaalista mediaa 

Roudan toteuttamat mainokset näkyvät automaattisesti sekä Facebookissa että Instagramissa!

Tuloksia pienelläkin panostuksella

Facebookissa ja Instagramissa pienelläkin budjetilla voi päästä pitkälle. Tehokkaasti kohdennettuun kampanjaan riittää parhaimmillaan muutamien satojen eurojen budjetti!

Näin toteutamme Facebook- ja Instagram-mainontasi

1.

Tutustumme yritykseesi ja toimialaasi

Perehdymme liiketoimintaasi ja etsimme yrityksellesi tärkeimmät kohderyhmät.

2.

Suunnittelemme mainoksesi tavoitteidesi pohjalta

Kokeneet mainossuunnittelijamme luovat yrityksesi näköiset mainokset ja sisällöt.

3.

Lähetämme sinulle oikovedoksen mainoksistasi

Saat mainokset tarkastettavaksi ja julkaisemme vain asiakkaidemme hyväksymiä mainoksia.

4.

Perustamme mainostilit ja valitsemme kohdennukset kanssasi

Huolehdimme asiakastilistäsi, budjettilaskutuksesta ja älykkäistä kohdennuksista.

5.

Seuraamme mainontasi toimivuutta

Kampanjasi käynnistyttyä seuraamme sen menestystä ja teemme tarvittaessa muutoksia.

6.

Säännöllinen raportointi

Raportoimme kampanjasi tuloksista säännöllisesti, selkeästi ja ymmärrettävästi.

Miksi ostaisit some-mainontaa meiltä?

Suosituimmat sosiaaliset mediat

Facebookia käyttää Suomessa noin 3,3 ja Instagramia 2,7 miljoonaa ihmistä. Mainonta valtakunnan suosituimmissa sosiaalisissa medioissa tavoittaakin lähes kaikki kohderyhmät, oli kyse sitten kuluttajista tai yritysasiakkaista.

Näyttävää ja kohdennettua mainontaa

Suunnittelemme mainokset asiantuntemuksella ja luovuudella, antaen näkyvyyttä yrityksesi ja brändisi ainutlaatuisuudelle. Kohdennukset teemme yksilöllisesti, lukuisten tuloksellisten kampanjoiden tuomalla kokemuksella.

Palvelevat asiantuntijat

Mainonnan ja sosiaalisen median ammattilaisemme pitävät sinut ajan tasalla kampanjasi etenemisestä ja ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi. Tarvittaessa teemme myös muutoksia esimerkiksi mainokseen tai kohderyhmiin.

Monialustaisia mainosratkaisuja

Kun valitset Roudan Facebook- ja Instagram-mainoskumppaniksesi, yrityksesi ulottuvilla on samalla koko Sanoman mediatarjonta. Erilaisilla mediaratkaisujen yhdistelmillä kampanjasi teho voidaan nostaa täysin uudelle tasolle.

somenosto-mockup.png

Sanoman Somenosto Facebook-mainonnan tukena

Somenosto on näyttävä ja tehokas mainosmuoto, joka tuo sosiaalisen median mainoksesi valtakunnan suosituimpiin medioihin. Somenostoilla voidaan esimerkiksi ohjata sivustolle liikennettä, saada aikaan konversioita tai parantaa Facebook-mainosten tavoittavuutta. Mainoksessa voidaan hyödyntää joko videota tai kuvaa!

Tutustu tarkemmin

Lisää aiheesta

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?