Google Ads -mainonta
Tuo yrityksesi asiakkaiden luo

Yrityksesi on olemassa vain, jos se löytyy verkosta. Oikein tehty Google-mainonta varmistaa, että tuotteesi ja palvelusi ovat esillä maailman suosituimmassa hakukoneessa ja maailman suosituimmilla verkkosivuilla.

Suunnittelemme ja toteutamme hakusana- ja Google- mainontaa kaikenlaisille yrityksille ja kaikenkokoisiin kampanjatarpeisiin. Tuloksellisuus on työmme ytimessä ja mainonnan toimivuudesta saat reaaliaikaista tietoa.

Pyydä tarjous

Kohdennettua mainontaa hakukoneissa ja verkkosivuilla

Kaikille toimialoille

Koska lähes kaikki käyttävät Googlea, voidaan Google-mainonnalla tavoittaa lähes jokainen. Sopivia hakutermejä ja mainospaikkoja löytyykin niin yksityisasiakkaiden kuin yritysten tavoittamiseen, sekä tuotteille että palveluille.

Tarkka ja tuloksellinen

Hakusanamainonta ja Googlen muut mainosmuodot varmistavat, että viestisi tavoittaa juuri ne asiakkaat, jotka hakevat sinun tuotteitasi ja palveluitasi. Mainontaa optimoidaan koko kampanjan ajan ja tulokset raportoidaan selkeästi.

Monipuoliset mainosmuodot

Rajattomat mainosmahdollisuudet luovat rajattomia tuottomahdollisuuksia. Hakusanamainontaa voidaan täydentää esimerkiksi erilaisilla bannerimainoksilla, YouTube-videomainonnalla ja Google Shopping -verkkokauppamainonnalla.

Kokeneet Google-asiantuntijat

Mainonnan tekijämme ovat vastanneet tuhansista menestyksekkäistä Google-kampajoista. Virallisena Google Partner -kumppanina pidämme huolen, että mainonta toteutetaan aina Googlen suositusten ja ohjeistusten mukaisesti

Tavoita ostoaikeissa olevat asiakkaat hakukonemainonnalla

Premium-tason Google Ads -palvelua

Tavoitteellinen Google-mainonta vaatii jo monilta yrityksiltä henkilöstöpanostuksia. Sanoman Google Ads Premium -palvelu tarjoaa ketterän vaihtoehdon inhouse-työntekijälle. Premium-asiakkaanamme Google-mainonnastasi vastaa nimetty suunnittelija ja erilaiset kampanjavaihtoehdot sekä raportointi on viritetty huippuunsa!

Kysy lisää Google-mainonnasta

Näin teemme Google-mainontaa

1.

Tutustumme liiketoimintaasi

Perehdymme toimialaasi ja yritykseesi, määrittelemme kanssasi Google-mainonnan tavoitteet ja valitsemme toimivimmat kampanjamuodot.

2.

Valitsemme sopivan mainosbudjetin

Määrittelemme Google-mainosbudjetin tarkasti yrityksesi mainonnan tavoitteisiin sopivaksi ja mahdollisimman kustannustehokkaaksi.

3.

Suunnittelemme mainokset

Asiantuntijamme rakentavat yrityksellisesi yksilöllistä mainontaa. Hakusanat valitaan huolella, tekstit luodaan tarkkuudella ja visuaaliset mainokset tehdään näyttäviksi.

4.

Seuraamme ja optimoimme

Kampanjasi käynnistyttyä seuraamme sen toimivuutta. Teemme tarvittaessa muutoksia esimerkiksi hakusanoihin, mainonnan sisältöihin ja budjettiin.

5.

Raportoimme säännöllisesti

Saat meiltä kuukausittaisen raportin Google-mainontasi tuloksista. Raportista näet muun muassa mainoksiesi näyttökerrat, klikkausprosentin ja konversiot.

Pyydä tarjous Google-mainonnasta

Auditointi

Tilaa maksuton Google-mainonnan auditointi

Varmista mainontasi tehokkuus, tavoittavuus ja tuottavuus. Selvitämme maksutta Google Ads -kampanjoittesi toimivuuden, raportoimme tuloksista selkeästi ja annamme suosituksia tulevaisuuden menestystä rakentavista toimenpiteistä! 
 

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tietosuojaseloste.

Erilaiset Google-kampanjamuodot pähkinänkuoressa

Google Ads -hakusanamainonta

Tuo yrityksesi näkyville toimialaasi liittyvissä hakutuloksissa.

Google Display & Remarketing

Tehokasta bannerimainontaa Google Display -verkostossa

YouTube-mainonta

Kohdennettua videomainontaa maailman suosituimmalla videoalustalla.

Google Discovery

Kustannustehokasta bannerimainontaa Googlen omilla alustoilla.
 

Google Shopping

Täsmämainontaa verkkokaupan tuotteille Google-hakujen yhteyteen.
 

Miksi ostaisit Google-mainontaa meiltä?

Olemme Google Partner -kumppani

Virallisena Google Partner -kumppanina olemme sitoutuneet toteuttamaan mainontaa Googlen suositusten ja ohjeistusten mukaisesti. Suunnittelijamme ovat Googlen sertifioimia ammattilaisia, ja kehitämme toimintatapojamme aktiivisesti Googlen tekemien muutosten ja heidän antamiensa suositusten mukaisesti.
 

Henkilökohtaista palvelua

Asiakkaidemme menestys on meidänkin menestystämme. Haluamme kertoa avoimesti, mitä Google-mainostaminen maksaa ja millaisia tuloksia se tuottaa. Hinnoittelemme kampanjat läpinäkyvästi, raportoimme säännöllisesti ja palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti heidän kaikissa kysymyksissään.
 

Auditoinnista analytiikkaan

Asiantuntijamme perehtyvät maksutta tämänhetkiseen Google-mainontaasi ja tekevät mainonnan tilasta analyysin. Jos aloitat kanssamme yhteistyön, huolehdimme mainonnan toteuttamisen lisäksi myös kampanjan optimoinnista ja raportoinnista, ja teemme halutessasi esimerkiksi konversioseurantaa.
 

Monialustaisia mainosratkaisuja

Kun valitset meidät Google-mainoskumppaniksesi, yrityksesi ulottuvilla on Samalla koko Sanoman mediatarjonta. Yhdistelemällä erilaisia kampanja- ja mainosmuotoja markkinointisi teho voidaan nostaa täysin uudelle tasolle.
 


Ota yhteyttä
 

Lisää aiheesta

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?