Kotisivut yritykselle
Käyttäjäystävälliset ja kaikilla laitteilla toimivat verkkosivut

Vie yrityksesi näyttävästi verkkoon, voita potentiaalisten asiakkaidesi luottamus ja ota hyöty irti lisääntyneistä yhteydenotoista. Routa suunnittelee ja toteuttaa toiveesi ja tavoitteesi täyttävät kotisivut kokonaispalveluna.

Tekemämme verkkosivut ovat hyvän näköisiä, hakukoneystävällisiä, responsiivisia ja helposti päivitettävissä. Ylläpitopalvelumme ansiosta voit olla varma, että sivustosi pysyy ajan tasalla niin tekniikan kuin tietoturvan osalta.

Pyydä tarjous


Verkkosivut ovat markkinoinnin kulmakivi

Kotisivut parantavat yrityksen tunnettuutta

Tunnettavuus paranee

Hakukoneystävällisyys parantaa yrityksesi löydettävyyttä, ja brändi-ilmeesi mukainen kokonaisuus houkuttelee kävijöitä.

Hyvät kotisivut tuottavat yhteydenottoja

Enemmän yhteydenottoja

Asiakkaasi saavat monta väylää ja keinoa tavoittaa yrityksesi – lomakkeista puheluihin ja WhatsApp-viesteihin.

Kotisivuille ohjataan markkinointitoimenpiteillä

Monipuolinen markkinointikanava

Kotisivuille voidaan ohjata kaikenlaista mainontaa – bannereista tv-spotteihin ja lehtimainoksista radiokampanjoihin.

Olisiko aika päivittää yrityksesi verkkosivut? Testaa kotisivujesi kunto ilmaiseksi näppärällä checklistillä!

Maksuton checklist

Näin teemme yrityksellesi kotisivut

1.

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi

Asiantuntijamme auttavat sinua ideoimaan yritystäsi parhaiten palvelevat verkkosivut. Määrittelemme kanssasi sivuston liiketoiminnalliset tavoitteet ja huomioimme toiveesi ulkoasun ja sisältöjen suhteen.

Kartoitamme tarpeesi
2.

Suunnittelijamme tarttuvat toimeen

Taitavat web-suunnittelijamme tekevät oikovedoksen yrityksesi uusista verkkosivuista, huolehtien sekä graafisesta ilmeestä että teknisestä toteutuksesta. Tarvittaessa sanavalmiit sisällöntuottajamme kirjoittavat myös kotisivujesi tekstisisällöt.

Suunnittelemme kotisivusi
3.

Saat toimivan oikovedoksen sivuista

Lähetämme sinulle linkin, jonka kautta pääset kokeilemaan toimivaa versiota uusista kotisivuistasi. Voit hyväksyä oikovedoksen sellaisenaan tai pyytää meitä tekemään muutoksia. Kun kaikki on kunnossa, julkaisemme uuden sivustosi.

Toimiva oikovedos hyväksyttäväksi
4.

Kotisivujen päivitykset ja ylläpito

Pidämme huolta valmiista kotisivuistasi. Voit tehdä muokkauksia koska tahansa todella helppokäyttöisellä päivitystyökalulla tai pyytää meitä tekemään muutokset puolestasi. Ylläpitopalvelumme ansiosta sivujesi tietoturva pysyy ajan tasalla.

Päivitys ja ylläpito

Pyydä tarjous

Kotisivujen sisällöntuotanto

Huolellisesti asetellut sanat parantavat verkkosivustosi konversiota ja tukevat hakukonenäkyvyyttä. Osaavat sisällöntuottajamme kirjoittavat kotisivuillesi yrityksesi tavoitteita tukevat ja asiakkaitasi puhuttelevat tekstit.

Palvelu sisältää

  • Aloitushaastattelu (30 min) ja sivuston tavoitteiden kartoitus
  • Hakukoneystävällisten tekstisisältöjen kirjoittaminen
  • Sivuston tekstien ja graafisen ilmeen yhteensovittaminen
  • Yksi korjauskierros

Sisällöntuotannon hinta määräytyy kotisivupaketin, tuotettavan sivumäärän ja käytettävän ajan mukaan.

Vertaile paketteja

Monipuolinen ja nykyaikainen Routa CMS
31

Monipuolinen ja nykyaikainen Routa CMS

Sisällönhallintajärjestelmämme mahdollistaa teknisesti ja visuaalisesti nykyaikaisten ja kaikilla laitteilla toimivien kotisivujen tekemisen.
Tutustu ominaisuuksiin

Mielessä pieni päivitys?

Kotisivujen säännöllinen päivitys kannattaa, sillä uusi ilme ja ajantasaiset sisällöt antavat lisävirtaa liiketoimintaan. Asiantuntijamme tuovat yrityksesi verkkosivut tähän päivään nopeasti ja näppäränä kokonaispalveluna!

Kysy lisää

Miksi ostaisit kotisivut Roudalta?


Kotisivut palveluna

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivut alusta loppuun toiveidesi pohjalta. Sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista, sivujen tietoturva on taatusti kunnossa ja saat tukea myös tulevaisuuden päivityksiin.


Upea ilme kaikilla laitteilla

Sivustosi suunnittelusta vastaa kokenut web-suunnittelija, joka luo graafisen ilmeen brändisi ja toiveidesi mukaisesti. Kotisivusi toimivat moitteettomasti kaikilla laitteilla ja näyttävät hyviltä niin tietokoneella ja tabletilla kuin puhelimella.


Hakukoneiden kaveri

Tekemämme verkkosivut rakennetaan perustuksia myöten hakukoneystävällisiksi, eli asiakkaillesi helposti löydettäviksi. Sivustosi latautuu nopeasti, metatiedot ovat kohdillaan ja sisällöntuotannolla hakutuloksia voidaan parantaa entisestään.


Näppärä päivitystyökalu

Kotisivumme toimivat RoutaCMS-alustalla, joka sisältää helppokäyttöisen päivitystyökalun. Sen avulla kuvien vaihtaminen, tekstien muokkaaminen ja monet muut päivitykset sujuvat kuin tanssi – ja tarvittaessa saat asiantuntijoiltamme apua.
 

Lue lisää kotisivujen ominaisuuksista

Kiinnostuitko uusista kotisivuista?

Asiantuntijamme kertoo mielellään lisää verkkosivuistamme ja suunnittelee yhdessä kanssasi yrityksellesi sopivan ratkaisun. Jos tiedät, mitä tarvitset, voit ostaa kotisivut myös kätevästi verkkokaupastamme! 

Pyydä tarjous

Lisää aiheesta

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?