kuvake Lehtimainonta

Mainosta Suomen luetuimmissa sanoma- ja aikakauslehdissä.

Suomen luetuillmat sanoma-ja-aikakauslehdet

Lehtimainonta on Suomessa vielä erittäin vahva media. Painettuihin lehtiin tarttuu edelleen viikoittain 78 % suomalaisista ja lehti-ilmoituksilla mainostaja saa yleisönsä jakamattoman huomion.

Roudalta voit ostaa mainontaa Sanoman medioihin valmiiksi suunniteltuna ja tuotettuna parhaaseen hintaan. Helsingin Sanomien ilmoituksia voit ostaa myös kätevästi verkossa.

Tutustu lehtimainonnan eri vaihtoehtoihin alla tai lue kuinka muut ovat yhdistäneet perinteisen lehtimainonnan digitaalisen mainonnan kanssa.

Lue kuinka voit saada lehtimainonnasta irti enemmän

 

 

HS Tehopaketti

HS Tehopaketti on pääkaupunkiseudun ylivoimaisin mediaratkaisu. Yhdessä Helsingin Sanomat ja HS Metro muodostavat kokonaisuuden, jonka tavoittavuus on aivan omaa luokkaansa ja maksat vain valitsemiesi alueiden kontakteista. Helsingin Sanomien lukijoilla on tutkitusti ylivertainen ostovoima ja HS Metrolla taas tavoitat työmatkaliikenteessä olevat kaupunkilaiset. Tehopaketti sisältää myös kampanjan digitaalisen näkyvyyden.

Lue lisää HS Tehopaketista Pyydä tarjous

HS Tehopaketti on pääkaupunkiseudun ylivoimaisin mediaratkaisu
HS Paikalliset

HS Paikalliset

HS Paikalliset on uusi lehtiperhe. HS Espoo, HS Vantaa ja HS Helsinki kertovat paikallisia tarinoita oman kaupunkinsa ja sen kaupunginosien asioista, tapahtumista ja ihmisistä. Lehdet jaetaan pääkaupunkiseudun koteihin keskiviikkoisin ilmaisjakeluna sekä torstaisin HS:n tilaajille liitteenä painetun Hesarin välissä. Lehdillä on myös 40 000 kappaleen telinejakelu pääkaupunkiseudun alueella. Mainostajalle HS Paikalliset tarjoavat pääkaupunkiseudun tavoittavimman mediavaihtoehdon.

Lue lisää HS Paikallisista Pyydä tarjous

Sanomalehdet

Sanoman uutismedioilla tavoitat yleisön laadukkaassa ympäristössä. Yleisön, joka on ostovoimaista, tiedonhaluista ja aktiivista. Ympäristössä, joka on mainostajalle turvallinen ja mainonta koetaan positiivisena. Tavoitat miljoonayleisön tai vain haluamasi.

Pyydä tarjous sanomalehtimainonnasta

Sanoman uutismedioissa tavoitat halutessasi miljoonayleisön
Aikakauslehdissä laatuaikaa myös mainonnalle

Aikakauslehdet

Laatuaikaa myös mainonnalle! Sanoman aikakausmedia rikastuttaa suomalaisen elämää tarjoamalla elämyksiä, auttamalla arjessa ja inspriroimalla juhlassa. Mikä parasta, aikakausmediassa mainonta koetaan kiinteäksi osaksi lukuelämystä. Aikakauslehtien lukuajat ovat pidentyneet ja mainonnan teho yhä voimistunut.

Pyydä tarjous aikakauslehtimainonnasta

Liitteet

Ilmoitusliitteitä julkaistaan Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, HS Metron,
HS Kuukausiliitteen sekä Sanoma Lifestyle -lehtien välissä. Ilmoitusliitteillä on erittäin hyvä huomioarvo, niitä luetaan mielellään ja lukijat ottavat niitä talteen.

Pyydä tarjous liitemainonnasta

Ilmoitusliitteitä julkaistaan sanoma- ja aikakauslehtien välissä

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?