Lehtimainonta
Mainosta Suomen luetuimmissa sanoma- ja aikakauslehdissä

Suomen luetuillmat sanoma-ja-aikakauslehdet

Printti on Suomessa erittäin vahva media. Painettuun lehteen tarttuu edelleen viikoittain 78 % suomalaisista ja lehti-ilmoituksilla mainostaja saa yleisönsä jakamattoman huomion.

Roudalta voit ostaa mainontaa Sanoman medioihin valmiiksi suunniteltuna ja tuotettuna parhaaseen hintaan. Voit myös ostaa ilmoituksia kätevästi verkkotilauspalvelustamme tai ilmoita.sanoma.fi -palvelusta.

Tutustu lehtimainonnan eri vaihtoehtoihin alla tai lue kuinka muut ovat yhdistäneet perinteisen lehtimainonnan digitaalisen mainonnan kanssa.

Lue kuinka voit saada lehtimainonnasta irti enemmän

Sanomalehdet

Sanoman uutismedioilla tavoitat yleisön laadukkaassa ympäristössä. Yleisön, joka on ostovoimaista, tiedonhaluista ja aktiivista. Ympäristössä, joka on mainostajalle turvallinen ja mainonta koetaan positiivisena. Tavoitat miljoonayleisön tai vain haluamasi. Mainosta Ilta-Sanomissa, Hesarissa, Aamulehdessä, Satakunnan KansassaHS:n paikallislehdissä tai Sanoman paikallismedioissa.

Lue lisää sanomalehti­mainonnasta

Osta verkossa alk. 51 € + alv Pyydä tarjous

HS Paikalliset
Aikakauslehdissä laatuaikaa myös mainonnalle

Aikakauslehdet

Sanoman aikakausmedia rikastuttaa suomalaisen elämää tarjoamalla elämyksiä, auttamalla arjessa ja inspriroimalla juhlassa. Mikä parasta, aikakausmediassa mainonta koetaan kiinteäksi osaksi lukuelämystä. Aikakauslehtien lukuajat ovat pidentyneet ja mainonnan teho yhä voimistunut.

Lue lisää aikakauslehti­mainonnasta

Osta verkossa alk. 490 € + alv Pyydä tarjous

Liitteet

Ilmoitusliitteitä julkaistaan Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, HS Metron,
HS Kuukausiliitteen sekä Sanoma Lifestyle -lehtien välissä. Ilmoitusliitteillä on erittäin hyvä huomioarvo, niitä luetaan mielellään ja lukijat ottavat niitä talteen.

Pyydä tarjous liitemainonnasta

Sanoman uutismedioissa tavoitat halutessasi miljoonayleisön

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?