Lehtimainonta
Mainosta Suomen luetuimmissa sanoma- ja aikakauslehdissä

Suomen luetuillmat sanoma-ja-aikakauslehdet

Printti on Suomessa erittäin vahva media. Painettuun lehteen tarttuu edelleen viikoittain 78 % suomalaisista ja lehti-ilmoituksilla mainostaja saa yleisönsä jakamattoman huomion. 

Hesarin etusivun mainos on jo käsite ja pienilläkin mainoksilla on paikkansa. Sanoman laadukkaat mediat ovat lukijoidensa arvostamia, joten mainostajana brändisi näyttäytyy hyvässä seurassa. 

Tutustu tarjontaan ja vaihtoehtoihin.  Voit myös ostaa ilmoituksia kätevästi ilmoita.sanoma.fi -palvelusta.

Lue asiakkaidemme onnistumisista printtimainonnassa ja perinteisen lehtimainonnan yhdistämisestä digitaalisen mainonnan kanssa.

Sanomalehdet

Sanoman uutismedioilla tavoitat yleisön laadukkaassa ympäristössä. Yleisön, joka on ostovoimaista, tiedonhaluista ja aktiivista. Ympäristössä, joka on mainostajalle turvallinen ja mainonta koetaan positiivisena. Tavoitat miljoonayleisön tai vain haluamasi. Mainosta Ilta-Sanomissa, Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä, Satakunnan Kansassa tai Sanoman paikallismedioissa.

Lue lisää sanomalehti­mainonnasta Pyydä tarjous

HS Paikalliset
Aikakauslehdissä laatuaikaa myös mainonnalle

Aikakauslehdet

Sanoman aikakausmedia rikastuttaa suomalaisen elämää tarjoamalla elämyksiä, auttamalla arjessa ja inspriroimalla juhlassa. Mikä parasta, aikakausmediassa mainonta koetaan kiinteäksi osaksi lukuelämystä. Aikakauslehtien lukuajat ovat pidentyneet ja mainonnan teho yhä voimistunut.

Lue lisää aikakauslehti­mainonnasta Pyydä tarjous

Liitteet

Ilmoitusliitteitä julkaistaan Uutismedioiden kuten Helsingin Sanomien ja Aamulehden välissä  sekä Aikakausmedioiden, kuten Me Naiset ja Gloria -lehtien välissä. Ilmoitusliitteillä on erittäin hyvä huomioarvo, niitä luetaan mielellään ja lukijat ottavat niitä talteen.

Pyydä tarjous liitemainonnasta

Sanoman uutismedioissa tavoitat halutessasi miljoonayleisön

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?