kuvake TV-mainonta

Televisiomainonta on tehokkain tapa kasvattaa yrityksen tunnettuutta

Sanoman kanavat tavoittavat viikoittain 3,8 miljoonaa suomalaista. Nelonen, Jim, Liv, Hero, Fox ja National Geographic. tarjoavat katsojille ohjelmasisältöjä, joista puhutaan kotona, kahvipöydässä ja sosiaalisessa mediassa. Liikkuvan kuvan ja äänen yhdistelmällä vaikutetaan vahvasti mielikuviin. Ainutlaatuinen tv-mainonta jättää katsojaan pitkäaikaisen muistijäljen.

Roudalta voit ostaa niin alueellista kuin valtakunnallistakin tv-mainontaa. Autamme sinut alkuun valitsemalla oikeat kanavat ja kohdentamalla viestisi kohderyhmällesi.

Kysy lisää TV-mainonnasta

Alueellinen TV-mainonta mahdollistaa tehokkaan kohdennuksen

Tavoita asiakkaasi tehokkaasti alueellisella tv-mainonnalla. Sanoman kanavilla mainonta voidaan kohdistaa 10 eri näkyvyysalueelle. Näin pystymme tarjoamaan tv-mainonnan mahdollisuudet pienemmillekin markkinoijille kohtuullisilla mediakustannuksilla.

Suunnittelemme yrityksellenne kohtuulliseen hintaan myös näyttävät mainosfilmit. Näitä filmejä voidaan hyödyntää myös Sanoman monipuolisissa videoverkostoissa.

Pyydä tarjous alueellisesta TV-mainonnasta

Alueellisen TV-mainonnan näkyvyysalueet

Kasvata yrityksesi tunnettuuta valtakunnallisella TV-mainonnalla

Valtakunnallinen TV-mainonta

Tehokkain ja nopein tapa kasvattaa yrityksen valtakunnalista tunnettuutta on mainostaa Suomen tunnetuilla tv-kanavilla. Liikkuvan kuvan ja äänen yhdistelmällä vaikutat vahvasti ihmisten tunteisiin ja mielikuviin. TV-mainonta jättää katsojaan pitkäaikaisen tunnejäljen.

Pyydä tarjous valtakunnallisesta TV-mainonnasta

Kiinnostuitko TV-mainonnasta?

Pyydä tarjous

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?