kuvake Videomainonta

Tarinat ja liikkuva kuva jäävät kuluttajan mieleen

Videomainonta on erittäin tehokas väline sekä brändimainontaan että taktisempaan kampanjointiin. Liikkuva kuva on tehokas brändimainonnan väline, mutta videomainonta soveltuu - perinteistä tv-mainontaa paremmin - myös taktisempaan kampanjointiin, koska matka yrityksen omaan palveluun tai tuotteeseen verkossa on lyhyempi. Routa tuo Sanoman koko videoverkoston ja sen eri vaihtoehdot ulottuvillesi.

Katso kuinka asiakkaamme onnistui videomainonnallaan

Liikkuvan kuvan sisältöä kulutetaan TV:n lisäksi yhä enemmän netti-tv:stä tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin avulla. Liikkuvan kuvan ja äänen vahvuus on kyky kertoa tarinoita ja saada aikaan tunnereaktioita, jotka vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Tarinoiden avulla mainostaja jää tutkitusti paremmin kuluttajan mieleen.

Videomainonta luokitellaan in-stream tai out-stream -videomainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä videomainonta esitetään. In-stream eli spottimainonta esitetään liikkuvan kuvan sisällön yhteydessä, kun taas out-stream -videomainontaa on esimerkiksi uutissivustolla upotettuna diplay-mainokseen.

Pyydä tarjous videomainonnasta

Ruutu Videoverkosto

Ruutu Videoverkosto tavoittaa viikossa yli 2 miljoonaa kuluttajaa ja on oikea valinta, kun tavoitteena on laaja peitto. Ruutu Videoverkosto sopii myös tarkkaan kohdentamiseen.

Lue lisää Videoverkostosta Pyydä tarjous

Ruutu Videoverkosto tavoittaa viikossa yli 2 miljoonaa kuluttajaa
Ruutu Premium sisältää mainonnan Ruudun TV-sisällöissä sekä muissa Sanoman pitkissä videosisällöissä

Ruutu Premium

Ruutu Premium sisältää Ruudun TV-sisällöt ja muut Sanoman pitkät videosisällöt. Mainontaa esitetään pre- ja mid-rollina pitkissä ja lyhyissä Ruutu-sisällöissä sekä pitkissä ISTV- ja HSTV-sisällöissä.
Ruutu Premiumissa keskittynyt katseluhetki laatusisältöjen parissa tehostaa mainosviestin läpimenovoimaa. Ruutu Premium tarjoaa mahdollisuuden kertoa tarinaa kuluttajille.

Lue lisää Ruutu Premiumista Pyydä tarjous

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?