Videomainonta
Tarinat ja liikkuva kuva jäävät mieleen

Videomainonta on erittäin tehokas väline sekä brändimainontaan että taktisempaan kampanjointiin. Liikkuva kuva on tehokas brändimainonnan väline, mutta videomainonta soveltuu - perinteistä tv-mainontaa paremmin - myös taktisempaan kampanjointiin, koska matka yrityksen omaan palveluun tai tuotteeseen verkossa on lyhyempi. Routa tuo Sanoman koko videoverkoston ja sen eri vaihtoehdot ulottuvillesi.

Katso kuinka asiakkaamme onnistui videomainonnallaan


Ruutu Helsingin Sanomat Ilta-Sanomat
 

Liikkuvan kuvan sisältöä kulutetaan TV:n lisäksi yhä enemmän netti-tv:stä tietokoneen, älypuhelimen ja tabletin avulla. Liikkuvan kuvan ja äänen vahvuus on kyky kertoa tarinoita ja saada aikaan tunnereaktioita, jotka vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Tarinoiden avulla mainostaja jää tutkitusti paremmin kuluttajan mieleen.

Videomainonta luokitellaan instream- tai outstream-videomainonnaksi sen perusteella, millaisen sisällön yhteydessä videomainonta esitetään. Instream- eli spottimainonta esitetään liikkuvan kuvan sisällön yhteydessä, kun taas outstream-videomainontaa on esimerkiksi uutissivustolla upotettuna bannerimainokseen.

Pyydä tarjous videomainonnasta

Tutustu videomainonnan ratkaisuihin

Ruutu Premium

Instream-videomainonnan ratkaisut

Instream- eli spottimainonta esitetään videosisällön yhteydessä, jolloin mainostajan viesti ei kilpaile sisällön kanssa.
Ruutu Premiumissa keskittynyt katseluhetki laatusisältöjen parissa tehostaa mainosviestin läpimenovoimaa. Ruutu Premium tarjoaa mahdollisuuden kertoa tarinaa kuluttajille.

Lue lisää Ruutu Premiumista Pyydä tarjous

Videobanneri­mainonta

Videomainontaa display-mainospaikoilla

Taktisella outstream-videolla lisäät tehokkaasti videomainontasi tavoittavuutta ja toistoa. Voit hyödyntää Sanoman verkkomainonnan tarkkoja kohdentamisen vaihtoehtoja. Liikkuvan kuvan lisäksi on tilaa myös taktiselle viestille, jos haluat käyttää videomainonnan ja kuvabannerin yhdistelmää.

Lue lisää Videobanneri­mainonnasta

Osta verkossa alk. 1087 € + alv Pyydä tarjous

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?