Ruutu Premium ja muut instream-videomainonnan ratkaisut

Tavoita kuluttajat laadukkaiden sisältöjen parissa

Instream- eli spottimainonta esitetään videosisällön yhteydessä, jolloin mainostajan viesti ei kilpaile sisällön kanssa.

Keskittynyt katselukokemus erityisesti Ruutu Premium Impact:issa mahdollistaa tarinankerronnan hyödyntämisen ja sitä kautta tunteisiin vaikuttamisen. Instream-videomainonnan vahvuus on läpikatselu, sillä mainostaja saa koko viestinsä välitettyä kuluttajalle. 

Ruutu

Ruutu Premium -ratkaisut

Ruutu Premium Impact

tarjoaa mainostajalle ylivoimaisen mainosympäristön laadukkaiden TV-sisältöjen yhteydessä. Mainonta esitetään jo lähes 40 prosenttisesti isojen TV-ruutujen kautta.

Ruudun keskittynyt katseluhetki tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden viestin tehokkaaseen läpimenoon ja alustan kertoa tarinaa kuluttajalle. Mainonta sopii erityisen hyvin brändin rakentamiseen ja mielikuvien luomiseen.

Ruutu Premium Impact -mainonta näkyy pre- ja midrollina pitkissä ja lyhyissä TV-sisällöissä Ruudussa. Mainoksille taataan loppuun asti katselu.

Ruutu Premium Reach

on Suomen tavoittavampia videoverkostoja. Se tavoittaa viikossa yli 1,8 miljoonaa päätelaitetta. Mainonta näkyy bränditurvallisessa mediaympäristössä laadukkaiden TV-sisältöjen sekä kattavien uutis- ja lifestylemedioiden videosisältöjen yhteydessä.

Ruutu Premium Reach on oikea valinta, kun tavoitteena on mahdollisimman korkea peitto. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet. Tuote sopii erinomaisesti siis joko brändin rakentamiseen tai viestin räätälöintiin ja taktisempiin viesteihin.

Ruutu Premium Reach sisältää Ruudun, IS, HS, Sanoma Lifestyle sekä Pelikone ja Älypää -sivustot, eli kaikki Sanoman videosisällöt. Mainoksille taataan loppuun asti katselu.

Muut instream-mainos­ratkaisut

Video Premium Efficiency

on kustannustehokas vaihtoehto, kun käytössä on lyhyt mainosspotti, jolle halutaan laaja tavoittavuus Sanoman videoverkostossa. Tuote sopii hyvin taktisen mainosviestin läpivientiin. Laaja tavoittavuus mahdollistaa myös hyvät kohdennuskyvykkyydet.

Video Premium Efficiency sisältää IS, HS, Sanoma Lifestyle sekä Pelikone ja Älypää -sivustot.  Mainokset ovat starttipohjaisesti hinnoiteltu, mutta niiden loppuun asti katselu prosentti on keskimäärin noin 95 %.

Bumper Ad

sisältää katkopaikan Ruudun pitkien sisältöjen yhteydessä sekä pre- ja postroll mainospaikat Sanoman lyhyiden videosisältöjen yhteydessä.

Bumper Ad on tehokas väline taktisen ja muistuttavan mainosviestin läpiviemiseen. Bumper Ad on kustannustehokas vaihtoehto, jonka hyvä tavoittavuus mahdollistaa myös kohdennustuotteiden hyödyntämisen.

Kiinnostuitko Ruutu Premium -mainonnasta?

Pyydä tarjous

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?