Palveleva markkinointikumppani

Yrityksellesi räätälöityä mainontaa

Sanoma Markkinointi Routa on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille kaikkialla Suomessa. Kun me huolehdimme yrityksesi markkinoinnista, aikaa jää enemmän töille, joita varten yrityksesi on olemassa.

Huolehdimme asiakkaidemme mainonnasta palveluna

  • mainonnan suunnittelusta
  • kampanjoiden tarkasta kohdentamisesta
  • varmistamme, että käytössä on kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivat mainosmediat – olipa kyseessä paikallinen tai valtakunnallinen kampanja.

Koska olemme osa Sanomaa, mediatarjontamme tavoittaa kaikki suomalaiset ylivertaisesti tehokkaimmin.

Pyydä tarjous

Visiomme on vahva - tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat

Tekemistämme ohjaa vahva tahto palvella asiakasta laadukkaasti. Haluamme, että asiakkaamme onnistuvat markkinoinnissaan yhteistyömme avulla. Ja asiakkaammehan voivat olla tyytyväisiä vain jos me routalaiset olemme tyytyväisiä. Siksi visiomme lähteekin yrityksestämme sisältä ja se on erittäin kunnianhimoinen –  tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat.

Tutustu routalaisiin

Routa perustettiin vuonna 2012 palavasta halusta tuoda alati kehittyvät markkinoinnin mahdollisuudet kaikille suomalaisille yrityksille. Nyt voimme ylpeinä todeta tuhansien asiakkaidemme luottavan osaamiseemme. Olemme osa Sanomaa.

Lue koko tarina

11 toimipistettämme sijaitsevat Helsingissä, Porissa, Tampereella, Turussa,  Oulussa, Mikkelissä, Kajaanissa, Lapualla, Kuopiossa, Varkaudessa ja Iisalmessa.

Osoitteet ja muut yhteystiedot

Jo vuodesta 2015 asti Routa ja Sanoma ovat halunneet tuoda mainonnan monipuoliset mahdollisuudet kaiken kokoisten yritysten saataville. Sanoma on vahva markkinajohtaja mediamainonnassa ja sen asiakaskunnassa korostuvat suurasiakkaat. Routa taas on keskittynyt kaiken kokoisten yritysten tarpeita vastaavien mainonnan tuotteiden kehittämiseen, palvelujen tuotantoon ja myyntiin. Tällä yhteistoimintamallilla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin.

Meitä routalaisia, rautaisia markkinoinnin osaajia on yli 190! Viimeisen kahden vuoden aikana olemme palkanneet lähes 100 uutta routalaista ja kiinnostuksemme uusia myynnin ja markkinoinnin osaajia kohtaan jatkuu yhä!

Katso työpaikat ja jätä hakemus

Asiakas­työskentelyämme ohjaavat nämä neljä arvoa, joiden avulla menestymme yhdessä

Osaaminen

Suunnittelemme mainontaa kaikkiin kanaviin ja varmistamme, että kampanjat kohdennetaan fiksusti valtakunnan vahvimpia medioita hyödyntäen. Teemme asiakkaistamme kiinnostavia ja autamme muuttamaan kiinnostuksen kaupaksi.

Asenne

Olemme avuliaita ja haluamme asiakkaidemme menestyvän. Teemme aina sen, mitä olemme luvanneet – ja se mitä on luvattu, on asiakkaalle hyödyllistä ja tarpeellista.

Yhteistyö

Olemme markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijoita, mutta myös keskustelukumppaneita. Kuuntelemme ja kunnioitamme asiakkaidemme toiveita ja näkemyksiä.

Rentous

Osaaminen tuo mukanaan rentoutta. Olemme työssämme ripeitä ja huolellisia, mutta myös mukavan rento yhteistyökumppani.

Lue lisää routalaisista

Roudan kanssa voit rakentaa yhteistyötä kestävälle pohjalle

Markkinointiviestinnän toimistojen kasvu jatkuu ja Suomen suurimpien toimistojen joukkoon luetaan myös Routa, jonka myyntikate kasvoi edellisestä vuodesta 30 prosenttia. *)

Roudan kasvu on noteerattu myös Euroopan laajuisessa Inc 5000 -vertailussa, jossa olemme toistuvasti sijoittuneet 5000 eurooppalaisen kasvuyrityksen joukkoon. Lue lisää >

Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatin ansaitseva yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Uusia osaavia routalaisia olemme työllistäneet viimeisen kahden vuoden aikana yli sata. Ja edelleen meillä on tarjota kiinnostavia työtehtäviä mainonnan ja markkinoinnin parissa.

Tutustu Routaan työnantajana

*) Markkinointi & Mainonta

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina 2013-2020 - Routa Markkinointi Oy inc5000_num_3268.pngLuotettava Kumppani

Teemme asiakkaistamme yhä kiinnostavampia ja muutamme kiinnostuksen kaupaksi.

Olemme käärineet hihat ja valmiina toimeen. Jutellaan, miten voisimme olla parhaiten avuksi yrityksellesi!

Pyydä tarjous

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?