Palveleva markkinointikumppani kaikenlaisille yrityksille kaikkialla Suomessa

Sanoma Markkinointi Routa tuo markkinoinnin ja mainonnan mahdollisuudet kaikenkokoisten yritysten ulottuville. Teemme tuloksellista mainontaa palveluna valtakunnan vahvimmissa medioissa.

Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa ja toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomen usealla paikkakunnalla. Routaiset ammattilaisemme tuottavat toimivia ratkaisuja tuhansille tyytyväisille asiakkaillemme.

Sanoman ainutlaatuiseen mediavalikoimaan kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan. Sanoman medioiden lisäksi tarjoamme kattavasti kaikki mainonnan palvelut, aina tuoreesta tutkimustiedosta mainonnan suunnitteluun sekä verkkosivuihin, hakukone- ja somemainontaan.

Me tunnemme suomalaiset yritykset, niiden arjen, haasteet ja tarpeet, siksi olemmekin mutkatonta palvelua tarjoava, mitä sopivin paikallinen markkinointikumppani kaikenlaisille yrityksille kaikkialla Suomessa. 

Tutustu tarinaamme

Meille tärkeintä on, että asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa.

Palvelumallimme mahdollistaa usean routaisen ammattilaisen, tarvittaessa kokonaisen tiimin työskentelyn asiakkaan parhaaksi. Mutkattomasti yhden yhteyshenkilön kautta.

Lue lisää palvelumallista

Visiomme on vahva - tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat

Kuvassa Ads & Web tiimin tyytyväisiä työntekijöitä

Tekemistämme ohjaa vahva tahto palvella asiakasta laadukkaasti. Asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä vain jos me routalaiset olemme tyytyväisiä. Siksi visiomme lähteekin yrityksen sisältä ja se on erittäin kunnianhimoinen –  tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat.

Tutustu routalaisiin Avoimet työpaikat

Yhteystiedot

Routa Markkinointi Oy


Y-tunnus: 2455180-0
* Puhelun hinta:  8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan puhelinliittymistä.
Ulkomaanpuhelut paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Turku

Datacity
Lemminkäisenkatu 14-18 C, 6. krs
20520 Turku

Helsinki

Sanoma Ruoholahti
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

Pori

Pohjoisranta 11 E
28100 Pori

Tampere

Itäinenkatu 11
33210 Tampere

Oulu

Technopolis
Sepänkatu 20
90100 Oulu

Iisalmi, Jämsä, Kajaani, Kankaanpää, Keuruu, Kokemäki, Lapua, Mänttä-Vilppula, Nokia, Sastamala, Seinäjoki, Vaasa, Valkeakoski, Varkaus

Soita ja sovi tapaaminen, p. 010 321 9400.

Työskentelemme usealla paikkakunnalla ympäri Suomen
Teea Björklund
Roudan porukkaan oli helppo liittyä. Täällä on avoin, ihmisläheinen ja muutosta pelkäämätön kulttuuri. Työyhteisössä on matala hierarkia, rohkea ja ketterä tekemisen meininki. ”Oman työnsä pomo”, ei ole vain sanahelinää. Porukka puhaltaa yhteen hiileen ja tämä kaikki mahdollistaa hyvän palvelukulttuurin ja tyytyväiset asiakkaat. Routa on kasvuyritys, jossa pääsee mukana itsekin kasvamaan ja kehittymään. Yhtiössä on kovaa osaamista eli kollegoilta pääsee oppimaan paljon. Mielenkiinnolla suuntaamme katseet tulevaan.
Teea Björklund, Liiketoiminnan johtaja

Kanssamme voit rakentaa yhteistyötä kestävälle pohjalle.

Tutustu palveluihin Ota yhteyttä

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?