Routalaisia, rautaisia markkinoinnin osaajia on jo yli 160!

Roudassa ei viluta, vaan viihdytään!

Arvostamme osaamista, rentoutta, reiluutta ja etenkin hyviä ihmisiä. Uskomme, että työt sujuvat, kun vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Ja vaikuttaa siltä, että tätä mieltä ovat myös työntekijämme, joista 90 % kertoo viihtyvänsä työssään erittäin hyvin.

Tutustu routalaisiin

Kaikkea toimintaamme ohjaa neljä pääperiaatetta

1

Osaaminen

Suunnittelemme asiakkaillemme mainontaa kaikkiin kanaviin ja varmistamme, että kampanjat kohdistetaan juuri oikeille alueille valtakunnan vahvimpia medioita hyödyntäen. Teemme asiakkaistamme kiinnostavia ja autamme muuttamaan kiinnostuksen kaupaksi ja mahdollisuudet menestykseksi.

2

Asenne

Olemme avuliaita ja meillä on palava halu auttaa asiakkaitamme menestymään. Teemme aina sen, mitä olemme luvanneet – ja se mitä on luvattu, on asiakkaalle hyödyllistä ja tarpeellista.

3

Yhteistyö

Olemme markkinoinnin ja mainonnan asiantuntijoita, mutta myös keskustelukumppaneita. Kuuntelemme ja kunnioitamme asiakkaidemme toiveita ja näkemyksiä.

4

Rentous

Osaaminen tuo mukanaan rentoutta. Olemme työssämme ripeitä ja huolellisia, mutta myös mukavan rento yhteistyökumppani.

@routaisia

Tutustu rikkaaseen arkeemme Roudan Instagramissa. Tiliä päivittää mainio joukko routalaisia eri toimipisteistä ja työtehtävistä. Alla näet viimeisimpiä postauksiamme. #routaeilopu

Powered by EmbedSocial

 Katso lisää kuvia

Töihin Routaan?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä tyypeistä sekä myynnin ja markkinoinnin osaajista. Katso avoinna olevat työpaikat ja jos meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä, jätä avoin hakemus.

Katso työpaikat ja jätä hakemus

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?