Töihin Routaan

Meillä viihdytään.

Arvostamme osaamista, rentoutta, reiluutta ja etenkin hyviä ihmisiä. Uskomme, että työt sujuvat, kun vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Arvostamme osaamista, rentoutta ja hyviä ihmisiä. Ja vaikuttaa siltä, että tätä mieltä ovat myös työntekijämme, joista 90 % kertoo viihtyvänsä työssään erittäin hyvin.
Sanoma Markkinoini Routa on täyden palvelun markkinointikumppani kaikenkokoisille yrityksille. Olemme osa Sanoma-konsernia ja palvelemme jo yli 11 000 kiinnostavaa yritysasiakastamme.

Avoimet työpaikat

Juuri tällä hetkellä meillä ei ole tehtäviä tarjolla, mutta otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Avoin hakemus saa aina erityishuomion. Routa kasvaa ja palkkaamme uusia routalaisia säännöllisesti. Seuraava uusi työpaikka saattaa olla Sinun.

Routalaisia, rautaisia markkinoinnin osaajia on jo yli 160

Tutustu routalaisiin

Oletko hyvä tyyppi?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä tyypeistä ja markkinoinnin osaajista. Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole tarjolla sinua kiinnostavia tehtäviä, jätä avoin hakemus ja ota rohkeasti yhteyttä Eija Nordströmiin p. 050 093 0201 tai eija.nordstrom@markkinointirouta.fi

Täytä avoin hakemus

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?