Digimarkkinoinnin asiantuntija

Hakuaika on päättynyt

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Turku, Tampere tai Helsinki

Hakuaika päättyy: 22.4.2019

Etsimme Googlen hakusanamainonnan ja analytiikan osaajaa digimarkkinoinnin asiantuntijaksi Turkuun, Tampereelle tai Helsinkiin.


Toimit osana Digimarkkinoinnin huipputiimiä hoitaen omia Google premium asiakkuuksia. Sinulla on aikaisempaa kokemusta mainoskampanjoiden rakentamisesta ja kehittämisestä. Olet sinut myös mainonnan tulosten seuraamisen ja analytiikan parissa. Osana toimenkuvaa osallistut asiakaspalavereihin ja huolehdit oma-aloitteisesti asiakkaiden mainonnan toimivuudesta ja kehittämisestä. Tiedät, kuinka tärkeää on onnistunut viestintä ja raportointi hyvän asiakassuhteen luomisessa. Tarvittaessa pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinua kuvaa tekemisen meininki ja lupauksista kiinni pitäminen. Arvostat ihmisiä ympärilläsi ja iloitset heidänkin onnistumisistaan. Uskot vakaasti, että asenteella on väliä!

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Google Ads-kampanjoiden suunnittelu sekä mainonnan säännöllinen optimointi ja ylläpito.
  • Analytiikan (Google Analytics) hyödyntäminen seurannassa ja raportoinnissa.
  • Yhteydenpito omiin asiakkaisiin ja asiakkaiden konsultoiminen.
  • Asiakaskäynnit yhdessä myyjän kanssa sekä myynnin tukena toimiminen.
  • Oman osaamisesi kehittäminen ja jakaminen. 
     

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla tärkeä osa täyden palvelun markkinointikumppania. Roudan vision mukaan tyytyväisimmät työntekijät tekevät tyytyväisimmät asiakkaat ja tämä näkyy arjessamme joka päivä. Meille töissä viihtyminen, kaikkien tukeminen ja henkilökohtaisten kehittymistoiveiden huomioiminen on ensisijaisen tärkeää. Työskentelet osana digimarkkinoinnin hulvatonta 15 henkistä tiimiä, jossa nauru raikaa asiantuntevan tekemisen lomassa. Tiimiläisistä suurin osa on Turussa, mutta meitä löytyy myös Helsingistä, Tampereelta ja Porista. Meillä on joustavat työajat, mahdollisuus työskennellä etänä sekä mahdollisuus laajentaa omaa osaamista myös muiden Roudan tarjoamien tuotteiden parissa.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi  viimeistään 22.4.2019. Lisätietoja antavat palvelut ja suunnittelu osaston johtaja Suvi Vesanen +358 45 139 6222 sekä digitaalisen markkinoinnin päällikkö Nea Särkikoski +358 45 269 9674

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin. Instagramissa meidät löytää @routaisia