Myyntineuvottelijoita Poriin

Hakuaika on päättynyt

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Pori

Hakuaika päättyy: 12.12.2018

Visiomme on vahva – tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. Me Roudalla teemme markkinoinnin tekoja, jotta yrityksessä voidaan käyttää aika siihen, mitä varten yritys on olemassa. Routa on täyden palvelun markkinointikumppani kaiken kokoisille yrityksille. Olemme osa Sanoma konsernia.

Roudan kasvu ei johdu pelkästään ainutlaatuisesta tarjoamasta, vaan meidän ihmisistä ja rennosta työilmapiiristä: vapaudesta olla oman työnsä pomo ja pukeutua vaikka lempihuppariinsa.

Meillä on aikaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Routalaisena sinulle jää aikaa myös siihen mitä varten elämä on. Työ Roudalla on vastuullista, mutta vapaata.

Uskomme, että näillä periaatteilla olemme jo hyvällä matkalla yritykseksi, jossa on alan tyytyväisimmät työntekijät.

Teemme tuloksellista mainontaa valtakunnan vahvimmissa medioissa. Meidän avullamme asiakkaamme pääsevät vaikuttamaan kohderyhmäänsä.

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tavoittaa valittu kohderyhmä:

 • Äänellä (radio: esim. Suomipop, Radiorock)
 • Kuvalla (Tv & video: esim. Nelonen, Ruutu)
 • Digillä (Sanoma verkosto, Google, Facebook, kotisivut)
 • Printillä (esim. Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, aikakausilehdet)

Etsimme MYYNTINEUVOTTELIJOITA puhelinmyyntiin Poriin

Kartoitamme, suunnittelemme ja räätälöimme ratkaisut aina asiakasta kuunnellen ja yrityksen tarpeiden mukaan. Kotisivujen toteutus, Google- ja Facebook -mainonta kuuluvat valikoimaamme. Käytössämme on ylivoimainen tarjoama Suomen suosituimpia medioita ja ratkaisuja. Tuotteitamme on ilo myydä. Tulet aluksi keskittymään ja kehittymään yhden tai muutamien tuotteiden myynnissä, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuudet laajentaa osaamistasi oman motivaatiosi mukaan. Työ alkaa tammikuussa.

Tehtäväsi on ottaa yhteyttä puhelimitse yritysasiakkaisiimme ja tarjota heille Sanoman monikanavaisia mediaratkaisuja. Panostamme vahvasti digituotteisiin, joten eduksi on vahva verkon tuotteiden osaaminen ja myyminen. Hyödynnät erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja myyt ideoita ja ratkaisuja mainonnan ja markkinoinnin päättäjille. Voit olla kokenut puhelinmyynnin ammattilainen tai innokas kehittymään sellaiseksi. Mediatuotteiden tuntemus ja uusasiakashankinnan kokemus ovat eduksi, mutta eivät edellytyksiä. Tärkeintä meille on oikea asenne, tekemisen meininki ja halu oppia!

Tarjoamme Sinulle

 • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan. Näin voit rauhassa sisäistää Roudan mediamyynnin tiedot ja taidot
 • Saat meiltä kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen 
 • Mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhösi ja olla oman työsi pomo
 • Sitoutuneen ja erittäin kokeneen myyntijohdon 
 • Huikean työyhteisön, jossa pelataan yhteen hiileen ja iloitaan onnistumisista
 • Täysin ylivertaisen tuotesalkun
 • Motivoivat kannustimet, mm. henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin ja muita vaihtuvia etuja
 • Joustavan työajan
 • Rennon työympäristön, jossa tekeminen on ammattimaista ja osaamisen kehittämiseen panostetaan

Routalaisen sanoin

Porin myyntitiimissä elokuussa 2018 aloittanut tuore routalainen Teemu Janhunen kertoo:

- Parasta on työkaverit ja joustavuus. Täällä annetaan aikaa kehittyä, eikä luoda ylimääräisiä paineita. Koko ajan on mahdollisuus oppia uutta!

Meillä on täällä ihan huikee tiimihenki! Alusta asti kaikki ovat auttaneet ja olen saanut tukea erilaisissa tilanteissa. Tämä on antanut tosi isot avaimet työn oppimiseen. Kisoja järjestetään jatkuvasti. Niistä saa aina lisäbuustia tekemiseen ja aina täällä palkitaan hyvästä työstä.

Askel askeleelta olen päässyt hommassa eteenpäin ja tuntuu, että tässä työssä voi kehittää itsestään oikeasti ammattimyyjän. Tällä hetkellä menee kovaa ja myynti luistaa, oma luotto tekemiseen ja aktiivinen taitojen kehittäminen on ihan A ja O.

Suosittelen, jos haluat olla ammattimainen myyjä ja oikeasti kehittää taitoja, niin tää on niin sun paikkas. Täällä porukka pitää huolta toisistaan ja työpäivät ovat superhauskoja, koska huumori on koko ajan läsnä.

 

Innostuitko? Hae rohkeasti osaksi Porin tiimiämme 12.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluemyyntijohtaja Mika Keidas 050 443 0497.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin täältä. Löydymme Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi