Web-suunnittelija Turkuun

Hakuaika on päättynyt

Työsuhde: Määräaikainen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Turku

Hakuaika päättyy: 14.3.2021

Web suunnittelija– tule meille töihin! Arvostamme osaamista, rentoutta ja hyviä ihmisiä. Uskomme, että työt sujuvat, kun vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Ja vaikuttaa siltä, että tätä mieltä ovat myös työntekijämme, joista 90 % kertoo viihtyvänsä työssään erittäin hyvin.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaidemme käytössä on aina maan vahvimmat mediat – tarpeen mukaan joko alueellisesti tai valtakunnallisesti hyödynnettyinä. Vastaamme tarvittaessa myös mainonnan suunnittelusta ja tuotannosta. Visiomme on varsin yksinkertainen: haluamme, että meillä on tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. 
Roudalla työskentelee osaavia ja mukavia työkavereita. Kannustamisen, oppimisen, kehittämisen ja ylipäätään hyvän fiiliksen aistii jo sisään astuessa. Ja työkaverin pärjäämisellä on aidosti merkitystä. Yritys perustettiin 2012 palavasta halusta tarjota digiajan markkinoinnin mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Palava halu on tuottanut tulosta, sillä palvelemme tällä hetkellä yli 10 000 asiakastamme 200 loistavan median supertähden voimin 19 paikkakunnalla ympäri Suomea. Nyt meillä on hakusessa seuraava median supertähti.

Web-suunnittelija Turkuun

Haemme visuaalisen silmän omaavaa web-suunnittelijaa kahden vuoden määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen. Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja valmistamaan kotisivuja asiakkaillemme. Tehtävääsi kuuluu toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa suunnittelun eri vaiheissa. Tuet myyntiorganisaatiota tarvittaessa jo tarjouksentekovaiheessa ja osallistut tarpeen mukaan myös asiakaspalavereihin etänä tai paikan päällä. Et arastele myöskään tarttua puhelimeen auttaessasi asiakasta suunnittelun edetessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää web-tekniikoiden (HTML, CSS) tuntemusta ja Photoshopin tai vastaavan kuvankäsittelyohjelman osaamista.

Olet etsimämme supertähti, jos sinulla on asenne kohdillaan ja olet valmis ottamaan vastuuta omasta onnistumisestasi. Lisäksi odotamme sinulta asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja tehokasta otetta työhön sekä graafista osaamista. Arvostat ihmisiä ympärilläsi ja iloitset heidänkin onnistumisistaan.

Oletko etsimämme ammattilainen ja hyvä tyyppi? 

  • Toimit itsenäisesti; vapaus ja vastuu sopivat sinulle
  • Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi osaat palvella asiakkaitamme myös proaktiivisesti
  • Pidät kiinni sekä työkavereille että asiakkaille antamistasi lupauksista
  • Sitoudut tavoitteisiin ja olet valmis ponnistelemaan niiden eteen

Tässä hieman meistä:

  • Roudalla uskotaan ihmisiin ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja olla oman työnsä pomo ja median todellinen supertähti.
  • Routalaisilla on hauskaa työssään ja yhdessä: etäaikana on kovasti kaivattu esim. tiimi-iltoja, kesäkemuja, liikunta- ja hyvinvointipäiviä, ryhmätreenausta, futsalia, kalastuskisoja – You name it. Ja kun korona helpottaa niin taas mennään!
  • Roudassa voit kuulla puhuttavan monia murteita – käytävillä voi kuulua lounaismurre, hämäläismurre, eteläpohjalainen murre, keski- ja pohjoispohjalainen murre tai peräpohjalainen murre – savolaistakaan unohtamatta.
  • Routa joustaa, meillä tärkeintä on että hommat hoidetaan ja ne hoidetaan hyvin, sillä teetkö sen toimistolla, mökillä tai vaikka etelän auringon alla ei ole meille väliä.

Hakeminen

Oletko hakemamme median supertähti ja web-suunnittelija etsimässä seuraavaa mahdollisuutta urallasi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 14.3.2021), sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa meidän Head of Ads & Web Ville Asp puh. 0401875141. Voit jättää myös soittopyynnön.
Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia