Asiakaspäällikkö B2B-mediamyyntiin Satakuntaan

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Pori

Hakuaika päättyy: 6.11.2022

Asiakaspäällikkö B2B-mediamyyntiin Satakuntaan

Sanoma Markkinointi Routa mahdollistaa markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. Toimipisteitä meillä on usealla paikkakunnalla ympäri maan.

Tunnemme suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudumme intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset. Osaaminen, rentous, rohkeus ja kasvunnälkä ohjaavat työtämme. 

Asiakaspäälliköksi kasvunnälkäisten joukkoon 

Asiakaspäällikkönä pääset suunnittelemaan markkinointia yhteistyössä satakuntalaisten yrityspäättäjien kanssa. Tehtävänäsi on myydä markkinointiviestinnän ratkaisuja, jotka koostuvat muun muassa Sanoman digimainonnasta, tv- ja videoratkaisuista, printti- ja radiomainonnasta, sisältömarkkinoinnista ja sosiaalisen median mainonnasta. 

Saat valmiin asiakassalkun, jonka pohjalta lähdet rakentamaan asiakassuhteita. Toimenkuvaasi kuuluu myös vahvasti uusasiakashankinta. Edesautat asiakkaidemme menestystä tarjoamalla heille uusia ideoita ja vaikuttavaa mainontaa. Työsi on liikkuvaa, joustavaa ja tukenasi on iso joukko taitavia asiantuntijoitamme.

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulta löytyy aktiivinen ja itsenäinen ote myyntityöhön ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Innostut yhdessä tekemisestä ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta markkinointiin, osaamista ratkaisumyynnistä ja kokemusta uusasiakashankinnasta. 

Olet etsimämme myynnin ammattilainen, jos

  • Olet vahva myynnin konkari tai myyntiuraasi vasta aloittava
  • Olet rohkea, innovatiivinen ja sinulla on yrittäjämäinen ote
  • Toimit itsenäisesti; vapaus ja vastuu sopivat sinulle
  • Nautit kaupanteosta ja innostut asiakaskohtaamisista
  • Olet tavoitehakuinen
  • Kontaktit alueen yrityksiin ja elinkeinoelämään ovat eduksi 
  • Osaat palvella asiakkaitamme niin etävaikuttamisen välineillä kuin kasvotustenkin, sillä vuorovaikutustaitosi ovat kohdillaan
  • Pidät kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistasi lupauksista

Henkilökohtaisessa myyntisalkussasi on

  • Alueelliset ja valtakunnalliset mainosratkaisut Suomen ja Satakunnan johtavissa medioissa, kuten Satakunnan Kansassa, Helsingin Sanomissa, Ilta-Sanomissa, Nelosella, Suomipopilla, Radio Rockilla, Aito Iskelmällä ja Hitmixillä.
  • Hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut 

Me tarjoamme sinulle

Kulttuurissamme vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja johtamisarvomme ovat hyvin inhimilliset: kohtaan yksilön empaattisesti, valmennan ja sparraan sekä rakennan luottamusta. Saat apua asiansa osaavalta esihenkilöltä, omalta tiimiltäsi ja ison talon myynnin tukitoiminnoilta. Saat tietenkin myös kattavan perehdytyksen tehtäviisi.  

Me luotamme ihmisiin ja siksi voit itse vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi. Työpisteesi löytyy Porin Puuvillasta Satakunnan Kansan toimistolta, mutta voit työskennellä myös etänä. Etätyöskentely ja etävaikuttaminen ovat meillä osa arkea. 

Haluamme, että menestyt kanssamme. Palkkiorakenteemme on motivoiva, ja se sisältää kiinteän pohjapalkan. Lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa vuotuisen hyvinvointibudjetin sekä Sanoma-konsernin tarjoamat henkilöstöedut. 

Jos innostuit, toimi heti!

Hae rohkeasti osaksi huikeata porukkaamme 6.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmän päällikkö Teemu Janhunen, puh. 050 434 0101. Voit jättää myös soittopyynnön.

Tule työskentelemään mediatoimialan huipulle osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme!

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa  Alueellinen mainonta | Sanoma B2B 


 

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?