Asiakaspäällikkö B2B mediamyyntiin - Tampere

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Tampere

Hakuaika päättyy: 31.7.2021

Mediamyyjä– tule meille töihin! Arvostamme osaamista, rentoutta ja hyviä ihmisiä. Uskomme, että työt sujuvat, kun vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Ja vaikuttaa siltä, että tätä mieltä ovat myös työntekijämme, joista 90 % kertoo viihtyvänsä työssään erittäin hyvin.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaidemme käytössä on aina maan vahvimmat mediat – tarpeen mukaan joko alueellisesti tai valtakunnallisesti hyödynnettyinä. Vastaamme tarvittaessa myös mainonnan suunnittelusta ja tuotannosta. Visiomme on varsin yksinkertainen: haluamme, että meillä on tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. Emme hukkaa aikaasi kertomalla, mitä hyvältä myyjältä edellytetään – tiedät sen nimittäin itse, jos kuulut alasi parhaimmistoon. 

Tarjoamme mainonnan ratkaisuja Suomen parhaimpiin brändeihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin. Sanoman tunnetuimmat mediat kuten Helsingin Sanomat, Nelonen media, Suomipop, ja Ilta-Sanomat takaavat sen, että sinulla on aidosti mahdollisuus kasvaa median supertähdeksi. Eikä unohdeta, että meiltä löytyy ratkaisut myös asiakkaan perustarpeisiin kuten kotisivut, google ja somemainonta. Long story short: Meillä saat käyttöösi markkinoiden laajimman tuotesalkun ja alan parhaat työkalut. 

Tuotteitten lisäksi meillä on osaavia ja mukavia työkavereita. Kannustamisen, oppimisen, kehittämisen ja ylipäätään hyvän fiiliksen aistii jo sisään astuessa. Ja työkaverin pärjäämisellä on aidosti merkitystä. Yritys perustettiin 2012 palavasta halusta tarjota digiajan markkinoinnin mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Palava halu on tuottanut tulosta, sillä palvelemme tällä hetkellä yli 10 000 asiakastamme 200 loistavan median supertähden voimin 19 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Asiakaspäällikkö B-2-B mediamyyntiin

Haemme osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää monimediamyyjää.  Tehtävänäsi on myydä Sanoman monipuolisia median palveluja.

 Olet etsimämme supertähti, jos olet nälkäinen tekijä ja valmis ottamaan vastuuta asiakkuuksien hoitamisesta ja asiakkuuksien määrän kasvattamisesta. Sinulla on myös motivaatiota laajentaa myyntiosaamistasi ja tulevaisuudessa kykenet hallitsemaan laajan tuoteportfoliomme.

Myynti tapahtuu etävaikuttamisen välineitä käyttäen.

Oletko etsimämme ammattilainen ja hyvä tyyppi? 

  • Olet joko innokas myyntiuransa alussa olevia tulevaisuuden lupaus tai myyntiuralla jo menestystä niittänyt konkari
  • Olet valmis hankkimaan kannuksia menestyksekkäästä B2B -myynnistä
  • Toimit itsenäisesti; vapaus ja vastuu sopivat sinulle
  • Pidät kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistasi lupauksista
  • Sitoudut tavoitteisiin ja olet valmis ponnistelemaan niiden eteen

Tässä hieman meistä:

  • Roudalla uskotaan ihmisiin ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja olla oman työnsä pomo ja median todellinen supertähti.
  • Routa palkitsee parhaimpansa ja meillä riittää erilaisia skaboja, kisoja, porkkanoita.
  • Routalaisilla on hauskaa työssään ja yhdessä: etäaikana on kovasti kaivattu esim. tiimi-iltoja, kesäkemuja, liikunta- ja hyvinvointipäiviä, ryhmätreenausta, futsalia, kalastuskisoja – You name it. Ja kun korona helpottaa niin taas mennään!
  • Tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Työsuhteen alussa tarjoamme myynnin parissa kannuksensa hankkineille nykyisen tulotason mukaisen takuupalkan. Näin voit rauhassa sisäistää mediamyynnin tiedot ja taidot.

Hakeminen

Innostuitko? Hae rohkeasti osaksi Tampereen tiimiämme 31.7 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmän päällikkömme Kari Vataja, puh. 040-8691854. Voit jättää myös soittopyynnön.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi

 

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?