Asiakaspäällikkö etämyyntiin

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Etätyö

Hakuaika päättyy: 30.11.2021

Sanoma Markkinointi Routa mahdollistaa markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. Toimipisteitä meillä on usealla paikkakunnalla ympäri maan.

Roudalla tunnetaan suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudutaan intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset – tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. 

Osaaminen, rentous, asenne ja rohkeus ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä. Nyt haemme joukkomme vahvistukseksi uusia oman työnsä supertähtiä! 

Asiakaspäällikkö etämyyntiin

Tarjoamme kokeneelle ja kannuksensa ansainneelle myynnin supertähdelle mahdollisuuden viedä uransa seuraavalle tasolle. Meillä työskentelet vapaasti ja itsenäisesti, taustavoiminasi suuren talon osaaminen ja tuki. Myyntisalkustasi löytyvät mainosratkaisut Suomen tunnetuimmilta mediabrändeiltä. 

Etsimämme henkilö 

  • On kokenut myyntitaituri, joka osaa työskennellä itsenäisesti
  • Nauttii kaupanteosta ja innostuu asiakaskohtaamisista
  • Haluaa työskennellä työsuhteessa tai toimia alihankkijana oman yrityksen kautta
  • Asuu missä päin Suomea tahansa – perehdytyksen jälkeen etätyöpaikan voi valita vapaasti

Tehtävässä

Asiakaspäällikkönä vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan. Kontaktoit asiakkaita, kartoitat heidän tarpeensa, etsit sopivat mainosratkaisut ja solmit sopimukset. Työtäsi teet ensisijaisesti puhelimella ja etäsovelluksilla, mutta kokemuksesi ja tilanteesi mukaan myös suorat asiakaskohtaamiset ovat mahdollisia.  

Myyntisalkussasi

  • Valtakunnalliset ja alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa (Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita!)
  • Hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut 

Mitä tarjoamme

Kulttuurissamme vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja työntekijät ovat aina etusijalla. Vaikka työskentelet etänä, saat apua asiansa osaavalta esimieheltä, omalta tiimiltäsi ja ison talon myynnin tukitoiminnoilta. Tietenkin tarjolla on myös kattava perehdytys tehtäviisi ja tarjoamiisi tuotteisiin.  

Haluamme, että menestyt kanssamme. Palkkiorakenteemme on motivoiva, ja se sisältää kiinteän pohjapalkan. Lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa vuotuisen hyvinvointibudjetin sekä kaikki Sanoma-konsernin tarjoamat henkilöstöedut. 

Odotamme

Meille on itsestään selvää, että nautit myyntityöstä, saat virtaa asiakaskohtaamisista ja innostut parhaiden mainosratkaisujen löytämisestä yrityksille. Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja positiivisuutta sekä kykyä johtaa itseään ja kantaa vastuuta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta etätyöskentelystä, tuloksellisesta myyntityöstä myös etänä ja itsensä johtamisesta. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen media-alalta. 

Innostuitko?

Hae rohkeasti osaksi routaista porukkaamme 30.11 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-kehityspäällikkömme Kristiina Lehto, puh 045-6316094. Arkisin klo 9-16. Voit jättää myös soittopyynnön.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?