Asiakaspäällikkö Turkuun

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Turku

Hakuaika päättyy: 9.1.2022

Sanoma Markkinointi Routa mahdollistaa markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. Toimipisteitä meillä on usealla paikkakunnalla ympäri maan.

Roudalla tunnetaan suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudutaan intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset – tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. 

Osaaminen, rentous, asenne ja rohkeus ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä. Nyt haemme joukkomme vahvistukseksi uusia oman työnsä supertähtiä! 

Asiakaspäällikkö Turkuun

Tehtävänäsi on myydä Sanoman monipuolisia mediaratkaisuja yritysasiakkaillemme. Asiakaspäällikkönä vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan. Kontaktoit asiakkaita, kartoitat heidän tarpeensa, etsit sopivat mainosratkaisut ja solmit sopimukset. Tulevaisuudessa kykenet hallitsemaan laajan tuoteportfoliomme. Työtäsi teet ensisijaisesti puhelimella ja etäsovelluksilla. 

Etsimämme henkilö 

  • Nauttii kaupanteosta ja innostuu asiakaskohtaamisista
  • On valmis hankkimaan kannuksia menestyksekkäästä B2B -myynnistä
  • Toimii itsenäisesti; vapaus ja vastuu sopivat sinulle
  • Pitää kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistaan lupauksista
  • Sitoutuu tavoitteisiin ja on valmis ponnistelemaan niiden eteen

Myyntisalkussasi

  • Valtakunnalliset ja alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa (Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita!)
  • Hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut 

Mitä tarjoamme

Kulttuurissamme vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja työntekijät ovat aina etusijalla. Saat apua asiansa osaavalta esimieheltä, omalta tiimiltäsi ja ison talon myynnin tukitoiminnoilta. Tietenkin tarjolla on myös kattava perehdytys tehtäviisi ja tarjoamiisi tuotteisiin.  

Haluamme, että menestyt kanssamme. Palkkiorakenteemme on motivoiva, ja se sisältää kiinteän pohjapalkan. Lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa vuotuisen hyvinvointibudjetin sekä Sanoma-konsernin tarjoamia henkilöstöetuja.

Odotamme

Meille on itsestään selvää, että nautit myyntityöstä, saat virtaa asiakaskohtaamisista ja innostut parhaiden mainosratkaisujen löytämisestä yrityksille. Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja positiivisuutta sekä kykyä johtaa itseään ja kantaa vastuuta.

Innostuitko?

Hae rohkeasti osaksi Turun tiimiämme 9.1 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntiryhmän päällikkömme Sami Elmeranta, puh. 050-3460444. Arkisin klo 12-13:30. Voit jättää myös soittopyynnön tai kysyä lisää Whatsappissa.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi
 

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?