Digimarkkinoinnin asiantuntija

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Turku, Tampere, Helsinki, Pori

Hakuaika päättyy: 15.7.2021

Google hakusanamainonnan asiantuntija - tule meille töihin! Arvostamme osaamista rennolla otteella. Uskomme, että työt sujuvat, kun vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Ja vaikuttaa siltä, että tätä mieltä ovat myös työntekijämme, joista 90 % kertoo viihtyvänsä työssään erittäin hyvin.

Pidämme huolen siitä, että asiakkaidemme käytössä on aina maan vahvimmat mediat – tarpeen mukaan joko alueellisesti tai valtakunnallisesti hyödynnettyinä. Vastaamme myös mainonnan suunnittelusta ja tuotannosta. Visiomme on varsin yksinkertainen: haluamme, että meillä on tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat!

Haemme nyt seuraavaa supertähteä digimarkkinoinnin tiimiimme Google hakusanamainonnan asiantuntijaksi vakituiseen työsuhteeseen Turkuun, Tampereelle, Poriin tai Helsinkiin. Tiimissämme on 14 digitaalisen markkinoinnin ammattilaista, joista osa hoitaa Sanoman digitaalisen mainonnan asiakkuuksia ja osa Googlen sekä sosiaalisen median asiakkuuksia. Suurin osa tiimistämme toimii tällä hetkellä Turun seudulla, mutta meitä on myös Tampereen toimistolla. 

Meille töissä viihtyminen, itsensä kehittäminen ja yhdessä tekeminen ovat ensisijaisen tärkeitä. Routalaisilla on joustavat työajat, toimivat etätyökäytännöt sekä kannustava ympäristö oman osaamisen kehittämiseen. Yritys perustettiin 2012 palavasta halusta tarjota digiajan markkinoinnin mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Palava halu on tuottanut tulosta, sillä palvelemme tällä hetkellä yli 15 000 asiakastamme 200 loistavan median supertähden voimin 19 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Digimarkkinoinnin asiantuntija 

Digimarkkinoinnin asiantuntijana palvelet Roudan sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita. 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta hakusanamainonnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Navigoit tottuneesti Google Adsissa sekä Analyticsissa ja lisäksi omaksut helposti muut järjestelmät. Kaikki työntekijämme ovat omalla tavallaan asiakaslähettiläitä, joten et epäröi tarvittaessa olla asiakkaaseen yhteydessä esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostilla. Olet myös kiinnostunut prosessien kehittämisestä oman tonttisi osalta. 

Olet etsimämme supertähti, jos olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aitoa halua rakentaa tuloksellista mainontaa. Olet oma-aloitteinen ja hoidat työsi vastuullisesti sekä huolellisesti. Suurin osa mainonnastamme tehdään suomeksi, joten omaat erinomaisen suomen kielen taidon, mutta pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englanniksi. Sinun tulee ymmärtää myyntiä edistäviä toimintoja, yrityksemme mainospalveluiden prosesseja ja niiden toimintaa ja suunnittelua.

Oletko etsimämme ammattilainen?

  • Olet kokenut osaaja tai urasi alussa oleva sekä oppimiskykyinen
  • Googlen lisäksi omaat näkemystä digitaalisesta markkinoinnista laajemminkin
  • Sinulla on positiivinen asenne, kyky tarttua toimeen ja viedä asiat maaliin
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on intoa työskennellä itsenäisesti kuitenkin osana tiimiä
  • Sinulla on erinomainen suomen kielen taito, mutta kommunikoit tarvittaessa myös englanniksi

Tässä hieman meistä:

  • Opetamme taidot ja järjestelmät, mitä et vielä hallitse - sinulta odotamme halua ja valmiutta oppia uusia asioita sekä kykyä soveltaa oppimaasi. 
  • Tiimissämme arvostetaan reilua ja rentoa ilmapiiriä, jossa tuetaan työkaveria ja pidetään kiinni tehdyistä lupauksista. Saat osaavia ammattilaisia työkavereiksi sekä viihtyisän ja mukavan työympäristön kasvuyrityksessä.
  • Luotamme toisiimme ja tästä syystä uskallammekin harrastaa huumoria keskenämme. 
  • Meillä on joustavat työskentelytavat ja -ajat sekä henkilökohtainen hyvinvointibudjetti.
  • Arvo, josta tiimissämme ei tingitä, on hyvä yhteishenki!  

Hakeminen

Hae osaksi Roudan digimarkkinoinnin tiimiä 15.7.2021 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa digimarkkinoinnin päällikkö Nea Särkikoski 24.6.2021 saakka numerosta 045 269 9674. Ajalla 28.6.-15.7.2021 kysymyksiisi vastaa Palvelut ja suunnittelu -osaston johtaja Suvi Vesanen numerosta 045 139 6222. Voit jättää meille myös soittopyynnön esimerkiksi tekstiviestillä. Haastattelukutsuja on odotettavissa 19.7. alkavalla viikolla. 

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia


 

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?