Insight Manager

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Helsinki

Hakuaika päättyy: 31.1.2023

Insight Manager

Oletko myyntihenkinen ja ratkaisukeskeinen median moniosaaja? Jos tunnistit näistä itsesi, voit olla tiimimme uusin vahvistus. Haemme Helsinkiin kokenutta media-alan osaajaa osaksi Insight -tiimiämme.

Toimit osana myyntiorganisaatioon kuuluvaa, asiantuntijoista koostuvaa, Insight -tiimiämme. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää ymmärrystä mediakentästä ja monimediallisesta mediasuunnittelusta ja strategioista. Olet kotonasi asiakastyössä ja pystyt soveltamaan osaamistasi asiakkaille tarjottavien ratkaisujen tuottamisessa. Osaat täydentää ratkaisuja  myös tarvittavalla kohderyhmä- tai mediankäyttödatalla.

Monipuoliseen työtehtävään kuuluu mm. ratkaisuehdotusten tuottaminen kohderyhmä- tai mediankäyttödataan perustuen, monimediallisten ratkaisujen suunnittelu yhdessä myynnin kanssa, asiantuntijana toimiminen asiakastapaamisissa ja myös sisäisten sidosryhmien suuntaan.

Yhteistyötaidot ovat merkittävässä roolissa, sillä sekä myyjien, että asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat. Työkavereita meillä riittää ympäri Suomea.

Edellytämme sinulta:

Odotamme, että olet myyntihenkinen mutta et hämmenny numeroiden ja analyysien äärellä. Edellytämme sinulta riittävää kokemusta mediamyynnin tai markkinoinnin alalta. Mediatoimistotausta katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee ja on tärkeää, että sinulla on halu kehittyä tehtävässäsi.

Yhteistyötaidot ja joustavuus ovat selkeitä vahvuuksiasi. Esiintyminen yleisölle ei myöskään saa punttejasi tutisemaan. Pidät kiinni työkavereille antamistasi lupauksista ja olet positiivinen.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiotamme. Lisäksi saat rehdin, rohkean ja ketterän työyhteisön sekä ennen kaikkea mukavat tiimikaverit.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Insight Tiina Virtanen puh. 0400 439 189. Hae tehtävään pikimmiten mutta kuitenkin viimeistään 31.1.2023 mennessä. 

 

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?