Myyntipäällikkö B2B mediamyyntiin (TV)

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Useita

Hakuaika päättyy: 8.8.2021

Tarjoamme mainonnan ratkaisuja Suomen parhaimpiin brändeihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisestikin. Sanoman tunnetuimmat mediat kuten Nelonen media, Helsingin Sanomat, Suomipop, ja Ilta-Sanomat takaavat sen, että sinulla on aidosti mahdollisuus toimia kovan luokan median supertähtenä. Long story short: Meillä saat käyttöösi markkinoiden laajimman tuotesalkun ja alan parhaat työkalut. 

Myyntipäällikkö B2B mediamyyntiin (TV)

Haemme osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää monimediamyyjää, jolla on vahva tausta myynnistä television parissa. Tehtävänäsi on myydä Sanoman monipuolisia tv:n ja median palveluja. 

Myyntipäällikkönä pääset suunnittelemaan markkinointia yhteistyössä alueesi yrityspäättäjien kanssa. Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme menestymään vaikuttavan ja huomiota herättävän mainonnan keinoin. Työpäiväsi koostuu mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteet parhaalla mahdollisella tavalla. 

Olet etsimämme supertähti, jos sinulta löytyy aktiivinen ja itsenäinen ote myyntityöhön sekä idearikasta näkemyksellisyyttä markkinointiin. Kehität ja esität rohkeasti uusia ratkaisuja. Innostut yhdessä tekemisestä ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää osaamista tv-myynnistä, B2B-ratkaisumyynnistä ja kokemusta uusasiakashankinnasta.

Oletko etsimämme ammattilainen ja hyvä tyyppi? 

  • Olet myyntiuralla jo menestystä niittänyt konkari ja sinulla on vahvoja näyttöjä tv- ratkaisujen myynnistä.
  • Olet tavoitehakuinen ja sinulla on jo kontakteja maakuntasi yrityksiin ja elinkeinoelämään. 
  • Toimit itsenäisesti; vapaus ja vastuu sopivat sinulle
  • Pidät kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistasi lupauksista
  • Sitoudut tavoitteisiin ja olet valmis ponnistelemaan niiden eteen

Pyrimme tapamaan asiakkaitamme kasvotusten, mutta teams ja puhelin ovat tärkeitä työvälineitäsi. Haemme myyjiä maakuntiin, työpisteesi voi olla missä vain Uudenmaan ulkopuolella.

Tässä hieman meistä:

  • Roudalla uskotaan ihmisiin ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja olla oman työnsä pomo ja median todellinen supertähti.
  • Routa palkitsee parhaimpansa ja meillä riittää erilaisia skaboja, kisoja, porkkanoita.
  • Routalaisilla on hauskaa työssään ja yhdessä: etäaikana on kovasti kaivattu esim. tiimi-iltoja, kesäkemuja, liikunta- ja hyvinvointipäiviä, ryhmätreenausta, futsalia, kalastuskisoja – You name it. Ja kun korona helpottaa niin taas mennään!
  • Tarjoamme kilpailukykyisen ja motivoivan palkan, joka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. 

Hakeminen
Innostuitko?
Hae rohkeasti osaksi routaista porukkaamme 8.8 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtajamme Kai Koskinen, puh. 044-0404794.Voit jättää myös soittopyynnön. Soitot arkisin klo. 15-16 kesäkuun 23. päivään mennessä.

Käsittelemme hakemukset kesälomakauden jälkeen elokuun alussa.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?