Myyntipäällikkö Turkuun

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Turku

Hakuaika päättyy: 9.1.2022

Sanoma Markkinointi Routa mahdollistaa markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. Toimipisteitä meillä on usealla paikkakunnalla ympäri maan.

Roudalla tunnetaan suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudutaan intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset – tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. 

Osaaminen, rentous, asenne ja rohkeus ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä. Nyt haemme joukkomme vahvistukseksi uusia oman työnsä supertähtiä! 

Myyntipäällikkö Turkuun

Tarjoamme kokeneelle ja kannuksensa ansainneelle myynnin supertähdelle mahdollisuuden viedä uransa seuraavalle tasolle. Meillä työskentelet vapaasti ja itsenäisesti, taustavoiminasi suuren talon osaaminen ja tuki. Myyntisalkustasi löytyvät mainosratkaisut Suomen tunnetuimmilta mediabrändeiltä. 

Etsimämme henkilö 

  • On kokenut myyntitaituri, joka osaa työskennellä itsenäisesti
  • Nauttii kaupanteosta ja innostuu asiakaskohtaamisista
  • On tavoitehakuinen. Kontaktit alueen yrityksiin ja elinkeinoelämään ovat eduksi
  • Pitää kiinni sekä asiakkaille että työkavereille antamistaan lupauksista
  • Sitoutuu tavoitteisiin ja on valmis ponnistelemaan niiden eteen
  • Hallitsee omaa ajankäyttöään

Tehtävässä

Myyntipäällikkönä vastaat myyntiprosessista kokonaisuudessaan. Kontaktoit asiakkaita, kartoitat heidän tarpeensa, etsit sopivat mainosratkaisut ja solmit sopimukset. Tarvitset aktiivisen ja itsenäisen otteen myyntityöhön sekä idearikasta näkemyksellisyyttä markkinointiin. Kehität ja esität rohkeasti uusia ratkaisuja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää osaamista B2B-ratkaisumyynnistä ja kokemusta uusasiakashankinnasta sekä toimivien asiakassuhteiden kehittämisestä. Sinulle asiakkaiden tapaaminen sekä etänä että kasvotusten on luonnollista ja sujuvaa.

Myyntisalkussasi

  • Valtakunnalliset ja alueelliset mainosratkaisut Suomen johtavissa medioissa (Helsingin Sanomat, Nelonen Media, Ilta-Sanomat, Radio Suomipop ja lukuisia muita!)
  • Hakukonemainonta, sosiaalisen median mainosratkaisut ja kotisivut 

Mitä tarjoamme

Kulttuurissamme vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja työntekijät ovat aina etusijalla. Saat apua asiansa osaavalta esimieheltä, omalta tiimiltäsi ja ison talon myynnin tukitoiminnoilta. Tietenkin tarjolla on myös kattava perehdytys tehtäviisi ja tarjoamiisi tuotteisiin. 

Meillä luotetaan ihmisiin ja siksi voit itse vaikuttaa työaikoihisi ja sijaintiisi. Etätyöskentely ja etävaikuttaminen ovat meillä osa arkea.

Haluamme, että menestyt kanssamme. Palkkiorakenteemme on motivoiva, ja se sisältää kiinteän pohjapalkan. Lisäksi tarjoamme sinulle muun muassa vuotuisen hyvinvointibudjetin sekä Sanoma-konsernin tarjoamat henkilöstöedut. 

Odotamme

Meille on itsestään selvää, että nautit myyntityöstä, saat virtaa asiakaskohtaamisista ja innostut parhaiden mainosratkaisujen löytämisestä yrityksille. Tehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja positiivisuutta sekä kykyä johtaa itseään ja kantaa vastuuta.

Innostuitko?

Hae rohkeasti osaksi Turun tiimiämme 9.1 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtajamme Kai Koskinen, puh. 044-0404794. Arkisin klo 15-16. Voit jättää myös soittopyynnön.

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Tutustu myyntisalkkusi tarjoamaan osoitteessa markkinointirouta.fi
 

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?