Web-suunnittelija

Työsuhde: Määräaikainen työsuhde

Työn tyyppi: Kokopäiväinen

Sijainti: Turku

Hakuaika päättyy: 9.10.2022

Sanoma Markkinointi Routa mahdollistaa markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. Toimipisteitä meillä on usealla paikkakunnalla ympäri maan.

Roudalla tunnetaan suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudutaan intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset – tyytyväisimmät työntekijät ja asiakkaat. 

Osaaminen, rentous, asenne ja rohkeus ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä. 

Haemme nyt visuaalisen silmän omaavaa web-suunnittelijaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaisuuteen.
 
Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja valmistamaan kotisivuja asiakkaillemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää web-tekniikoiden (HTML, CSS) tuntemusta ja Adobe  Photoshopin tai vastaavan kuvankäsittelyohjelman osaamista.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä, oma-aloitteista ja tehokasta otetta työhön sekä graafista osaamista. Tehtävääsi kuuluu myös asiakasrajapinnassa toimiminen sekä osallistuminen tarvittaessa asiakaspalavereihin nykyaikaisten online työkalujen (Teams) ja puhelimen välityksellä.

Arvostat ihmisiä ympärilläsi ja iloitset heidänkin onnistumisistaan. Uskot vakaasti, että asenteella on väliä!

Web-suunnittelijan tehtävässä tarvitaan:

  • Hyvä graafinen osaaminen ja visuaaliset taidot
  • Perusymmärrys seuraavista: CSS, HTML ja SEO
  • Itse ohjautuvuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
  • Erinomaista suomen kielen taitoa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Me Roudalla tarjoamme sinulle:

  • Aidosti ketterän organisaation jossa omien saappaiden koko kasvaa oman osaamisen ja kunnianhimon mukaisesti
  • Mahdollisuuden olla vaikuttamassa kunnianhimoisen kasvumme tekemiseen
  • Reiluja ja rentoja ammattilaisia työkavereiksi sekä viihtyisän ja mukavan työympäristön kasvuyrityksessä 
  • Mahdollisuuksia vaikuttaa ja kehittyä; tuemme vahvasti henkilöstömme onnistumista ja kehittymistä omassa työssään ja osaamisessaan 
  • Joustavat työskentelytavat, laajat etätyömahdollisuudet ja henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin sekä Sanoman henkilöstöedut

Innostuitko? 

Hae rohkeasti 9.10 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Team lead Ads & Web Design eli Ville Asp, puh.040-1875141. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse: ville.asp@sanoma.com

Lue lisää Roudasta ja tutustu routalaisiin https://www.markkinointirouta.fi/yritys ja Instagramissa @routaisia

Jaa tämä sivu

Piditkö lukemastasi?